Αθηνά Οικονομάκου και Νικολέττα Ράλλη βρήκαν καταφύγιο στην αγκαλιά των αδερφών Μιχόπουλων

Επιχειρηματίες ερωτεύονται με μοντέλα και ηθοποιούς. Ενας συνδυασμός που πάντα γοήτευε τα εξώφυλλα των περιοδικών. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο, ενώ ταυτόχρονα η Νικολέττα Ράλλη ζει τον μεγάλο έρωτα με τον μικρότερο αδελφό, τον Ιάσονα Μιχόπουλο. Αμφότερα τα ζευγάρια είναι φωτογενή, κάνουν τη διαδρομή Μαλιμπού – Μύκονος με την ίδια ευκολία που μια μικροαστική οικογένεια περνά τα Σου/Κου στην Ανάβυσσο. Οσο για τα νεαρά καλλίγραμμα κορίτσια, αυτά δηλώνουν μέσω του Instagram πόσο #blessed και ερωτευμένες νιώθουν. Και στα δικά μας.

Ο Φίλιππος και ο Ιάσονας Μιχόπουλος ουσιαστικά γαλουχήθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο της οικογένειας στη Μύκονο. Πέρασαν από κάθε τμήμα του «Kivotos», το σέρβις, τη ρεσεψιόν, την κουζίνα. Οι σπουδές του Φίλιππου ήταν στο Deree, με bachelor στην Επικοινωνία και ύστερα στο ESSEC Business School στο Παρίσι, όπου έκανε MBA με ειδίκευση στο Hotel Management. Η ιστορία του «Kivotos» ξεκινά το 1981, όταν ο πατέρας των δύο αδελφών και ο νονός τους πήγαν στη Μύκονο αναζητώντας γη για να χτίσουν δύο εξοχικά σπίτια. Ετσι εντόπισαν αυτή την από κάθε άποψη ιδανική τοποθεσία στον Ορνό.

vΟ πατέρας τους ήταν εκείνος που σκέφτηκε να χτίσει ένα boutique hotel, κάτι που πράγματι ξεκίνησε να κάνει το 1986. Το «Kivotos» λειτούργησε για πρώτη φορά το 1993. Σε όλους τους χώρους του έχει αντικείμενα από τη συλλογή του Σπύρου Μιχόπουλου (πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, Φίλιππου και Ιάσονα) με σύγχρονα έργα τέχνης και σπάνιες αντίκες. Το ξενοδοχείο διαθέτει και ένα πολύ ιδιαίτερο πριβέ εστιατόριο, με ένα μόνο τραπέζι στην ιδιωτική παραλία. Πρόκειται για το διάσημο «Nero Nero», την κουζίνα του οποίου έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος Αλέξανδρος Τσιoτίνης, ιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο εστιατορίου «CTC» της Αθήνας. Το ειδυλλιακό ξενοδοχείο έγινε ακόμη πιο γνωστό χάρη στις σχέσεις των δύο αδελφών με την Αθηνά Οικονομάκου και τη Νικολέττα Ράλλη.

Eρωτας με την πρώτη ματιά

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου είναι μαζί από το 2013. Γνωρίστηκαν σε μια παραλία της Μυκόνου και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Εκείνη έκανε διακοπές με τις φίλες και συναδέλφους της, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα, μετά το τέλος της παράστασης «Βαφτίσια» στη Μύκονο. Εκείνος της ζήτησε αμέσως τον αριθμό του τηλεφώνου της. Η Αθηνά γοητεύτηκε από τον χαρακτήρα του Φίλιππου. Της αρέσει που α) είναι αρσενικό παλαιάς κοπής, β) δεν την αφήνει να βαρεθεί ποτέ, γ) θέλει να ταξιδεύει μαζί της διαρκώς και δ) να βρίσκουν νέα χόμπι. Η ηθοποιός δηλώνει ότι ο Φίλιππος την κάνει να γελάει, αλλά κυρίως της αποδεικνύει καθημερινά ότι ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και τι ζητάει από την κοπέλα του.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου δεν σταμάτησαν λεπτό να ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Πορτοφίνο, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Αντζελες, όπου πρόσφατα συνάντησαν εν μέσω πλήθους παπαράτσι την Κιμ Καρντάσιαν στο εστιατόριο «Il Pastaio». Στη συνέχεια τη συνάντησαν και πάλι στην Κέρκυρα, στη Μύκονο, σε μπουζούκια και σε θεατρικές πρεμιέρες, όπως αποδεικνύουν οι απειράριθμες κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. Στην αρχή της σχέσης τους ο Φίλιππος αισθανόταν ιδιαίτερα άβολα με τη δημοσιότητα και τους παπαράτσι και του πήρε χρόνο να εξοικειωθεί. Η Αθηνά, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι για να κρατήσει ο έρωτάς τους δεν το έβαλε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Της αρέσουν η οικογένεια και η συμβίωση, αλλά δεν δηλώνει υπέρ του γάμου σε εκκλησία.

Ειδύλλιο με ζεν ρίζες

Ιάσονας Μιχόπουλος και Νικολέτα Ράλλη γνωρίστηκαν το 2014, αλλά είναι μαζί μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τη γνωριμία τους την οφείλουν σε κοινό γνωστό, ο οποίος τους σύστησε στη διάρκεια ενός ταξιδιού της Νικολέττας ως μέλους μιας ομάδας γιόγκα. Η σχέση προέκυψε αργότερα, όταν βρέθηκαν να κάνουν μαζί μαθήματα hot yoga. Ξεκίνησαν να μιλούν με μηνύματα στο Facebook και τέσσερις μήνες αργότερα βγήκαν για φαγητό – υπήρξε μια σχετική χρονοκαθυστέρηση. Εκτοτε είναι αχώριστοι.

Η Νικολέττα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες της με φόντο το υπέροχο σκαρί του «Prince de Neufchatel» που ανήκει στους Μιχόπουλους, ενώ προς το παρόν δεν κάνουν σχέδια γάμου με τον Ιάσονα, παρά το μονόπετρο που εκείνος της χάρισε και λάμπει στο χέρι της. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι το οποίο προτιμά να μην προκαλεί. Εντούτοις, φέτος το καλοκαίρι οι παπαράτσι τούς εντόπισαν στην πισίνα του «Nikki Beach» στο Πόρτο Χέλι σε τρυφερά ενσταντανέ.

protothema.gr

lifestyle

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: