Aστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετράς δυνάμεις για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα ανεχόσουν γιατί σε είχε πιάσει ένας «ωχ-αδελφισμός». Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιείς πως για να αλλάξει ότι σε ενοχλεί πρέπει να πάψεις να το ανέχεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα τελευταία γεγονότα σε έχουν κάνει λίγο πιο αισιόδοξο πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κι αυτό γιατί καταλαβαίνεις πως όταν κάτι πιάσει πάτο αυτόματα οδηγεί σε μια λύση. Έχοντας πάρει δυνάμεις –ψυχικές και σωματικές- από τις ολιγοήμερες διακοπές είσαι πιο έτοιμος/η να διεκδικήσεις τις εξελίξεις που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν μπορείς να μην δείχνεις πως σε ενοχλούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, δεδομένου πως αυτά στα οποία αντιδράς έχουν αντίκτυπο σε όλους και όχι μόνο σε σένα. Άλλωστε, σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα μια χαρά σου πηγαίνουν. Απλά έχει ξυπνήσει μέσα σου αυτό το «να αλλάξουμε τον κόσμο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σημερινή μέρα θα έχει ξεκούραση, βόλτες, συναντήσεις και εσωτερικούς απολογισμούς. Δεν τα πήγες και άσχημα φέτος, η εξέλιξη ήταν αρκετά σημαντική για τους καρκίνους που μέτρησαν σωστά τις δυνάμεις τους και ούτε υποτίμησαν τον εαυτό τους, αλλά ούτε υπερεκτίμησαν τις δυνάμεις τους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένας αλλά λέων! Όπου πηγαίνεις ξεχωρίζεις, όπου θέλεις να επιβληθείς τα καταφέρνεις, όταν θέλεις να κλέψεις την παράσταση μπορείς. Αυτό που δεν σου αρέσει καθόλου είναι να σου επισημαίνουν αυτό στο οποίο κάνεις λάθος –για να προλάβεις λοιπόν να μην το ακούσεις, φρόντισε να το αποφύγεις από μόνος σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές παίρνεις τα πράγματα πιο προσωπικά από όσο πρέπει. Αυτά που συμβαίνουν δεν γίνονται γιατί εσύ έκανες κάτι λάθος, αλλά γιατί οι συγκυρίες οδήγησαν εκεί κι αυτό δεν έχει να κάνει με τις δικές σου πράξεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις τη δική σου προσωπική θέση- με δουλειά, πυγμή και κατάρτιση.

zwdia,imerisia,provlepsi

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr