Αρχίζει το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού

Αρχίζει στις 16:00 το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού, στο οποίο θα αποφασιστεί ποια θα είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει, δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του.

Ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στις 20:00 και αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση και να αναφερθεί στα όσα λέγονται περί συνεργασιών.

Αύριο θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Επίσης, αύριο, από τις 10:00 έως τις 11:45, θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ που διοργανώνει η νεολαία του Ποταμιού μεταξύ του Τζιάνι Πιτέλα και του Γκι Φέρχοφστατ.

«Το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί και θα συνεχίσει να είναι ο φορέας προτάσεων αλλαγής για τη πορεία της χώρας», τόνισε χθες ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.

Ακόμη, δήλωσε έτοιμος για μικρές και μεγάλες συνεργασίες, ενώ επεσήμανε ότι το Ποτάμι είναι ανοικτό κόμμα και όλες οι απόψεις διατυπώνονται ελεύθερα.  «Έχουμε μια απέχθεια στις πειθαρχικές διώξεις. Έχουμε αφήσει όλα τα λουλούδια να ανθίσουν, οπότε ο καθένας λέει την άποψή του. Την Παρασκευή θα μιλήσει ο επικεφαλής, το Σάββατο θα μιλήσουν όλα τα στελέχη του κινήματος και την Κυριακή θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Τόσο απλά και τόσο Ποταμίσια», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι από Δευτέρα όλοι δεσμεύονται από τις αποφάσεις του συνεδρίου και ότι όποιος δεν τις αποδέχεται δεν θα μπορεί να συνεχίσει στο Ποτάμι.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: