Ariane Labed: O Γιώργος Λάνθιμος έχει τη δική του «Ευνοούμενη»

«Eίσαι αχινός, δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σε αγγίξει»… με αυτήν την ατάκα μας συστήθηκε το 2010 η Ariane Labed μέσα από τον ρόλο της «Μαρίνας» στην ταινία «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Για αυτήν την της ερμηνεία η 35χρονη Γαλλίδα ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Volpi καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο 67ο φεστιβάλ της Βενετίας και μία γνωριμία με τον μελλοντικό της σύζυγο, τον σκηνοθέτη των 10 υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, τον Γιώργο Λάνθιμο. Και από το 2010 μέχρι και σήμερα, αυτό ο πολύ γοητευτικός «αχινός» που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 από Γάλλους γονείς και μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας, έμελλε να μας αγγίξει μέσα από την εσωτερικότητα των ρόλων της και το σθένος κάθε της ερμηνείας ξεχωριστά, όσο «σημαντικός» και αν ήταν ο χαρακτήρας της για την εξέλιξη της πλοκής.
Ariane Labed: O Γιώργος Λάνθιμος έχει τη δική του «Ευνοούμενη»
Αriane Laded και Γιώργος Λάνθιμος
Σαν «Ορόρ» στο «Γυρίζοντας τον Κόσμο» των Ντελφίν και Μιριέλ Κουλέν, σαν «Καμαριέρα» στον «Αστακό» ακόμα και σαν «Maria» στο Assassin’s Creed, η Ariane είναι μία ηθοποιός που αποτυπώνει σε όλες τις σκηνές μία εύθραυστη γοητεία, με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο. Και αυτός ο συνδυασμός ερμηνευτικής δεινότητας και φινέτσας ήταν αυτό που ξεχώρισε πάνω της ο γαλλικός Οίκος Chloé και την έκανε πριν από ένα χρόνο το πρόσωπο για το νέο του άρωμα «Nomade». Στο clip του αρώματος την ακούμε να λέει πως «σπίτι της είναι όλος ο κόσμος, κάθε άνθρωπος που αγαπά, κάθε στιγμή που ξεχωρίζει…» και ως «πολίτης του κόσμου» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδία η Ariane με βάση τη ζωή της σε τρεις πόλεις του κόσμου, τις σπουδές της στην Μασσαλία και τη δουλειά που για χάρη της μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. 
Ariane Labed: O Γιώργος Λάνθιμος έχει τη δική του «Ευνοούμενη»
Αriane Labed

Την γυναίκα με το διαπεραστικό, γαλάζιο βλέμμα και το αέρινο περπάτημα, ανυπομονούμε να τη δούμε και σε λίγες μέρες στο Dolby Theatre του Los Angeles, στην 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ στο πλευρό του Γιώργου Λάνθιμου ο οποίος μετράει 10 υποψηφιότητες για την τελευταία του ταινία, «Η Ευνοούμενη»… αλλά πολύ σύντομα ελπίζουμε να τη δούμε και πάνω στο πόντιουμ και να ακούσουμε τη δική της ευχαριστήρια ομιλία όταν ο παρουσιαστής πει το «and the Oscar goes to… Ariane Labed».
Δες επίσης: Αν ψάχνεις την καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή, τότε πρέπει να αρχίσεις το «Russian Doll»

Ariane Labed: O Γιώργος Λάνθιμος έχει τη δική του «Ευνοούμενη»Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: