Απόψε στο «Football Stories»: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μπερναμπέου (trailer)

Απόψε, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 23:45 το βράδυ, στον ΑΝΤ1, το «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη προσγειώνεται στην Ιβηρική χερσόνησο για λογαριασμό του – για πολλούς -  μεγαλύτερου ντέρμπι στον κόσμο!
Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συγκρούονται στη Μαδρίτη, σ’ ένα παιχνίδι που αποδεικνύει καλύτερα απ’ οποιοδήποτε άλλο, ένα από τα μεγάλα προβλήματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου: Δύο τεράστιες ομάδες σε ιστορία και τρόπαια, έχουν στραφεί περισσότερο στο “παγκόσμιο” κοινό, έχοντας χάσει εν μέρει την επαφή τους με τις «οπαδικές» βάσεις των πόλεων από τις οποίες προέρχονται.
Έτσι λοιπόν, ο Άγγελος και ο Γιώργος θα ταξιδέψουν σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη για να αναδείξουν αυτό το χάσμα μεταξύ των ομάδων και των πιστών οπαδών τους. 
Συνομιλώντας με τους αρχηγούς των δύο πιο ιστορικών συνδέσμων της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ αντίστοιχα, θα ερευνήσουν την μεταξύ τους κόντρα μέσα από τις φιλοσοφίες των δύο ομάδων. 
Ακόμα, θα συμμετάσχουν σε δύο προγράμματα του Ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, αναδεικνύοντας το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου, θα εξερευνήσουν την ποδοσφαιρική κουλτούρα της Βαρκελώνης, παίζοντας μπάλα σ’ ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο στην καρδιά της πόλης και θα μεταφερθούν σ’ ένα προάστιο της Μαδρίτης για να τα πιουν μ’ έναν παλιό αρχηγό των οπαδών της Ρεάλ, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο!
Τέλος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο επιβλητικό Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου θα ζήσουν από κοντά, άλλη μια παράσταση του… εξωγήινου Μέσι!
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Λέντζας
Αρχισυνταξία: Αργύρης Κουρτίδης
Κάμερα: Θοδωρής Πλακίδης
Ήχος: Δημήτρης Μωυσιάδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Goodfellas Production

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: