Άνδρες πίνουν το ροζ milkshake της Barbie και γίνονται η διάσημη ξανθιά κούκλα – Η νέα τάση που κατακλύσει το ίντερνετ

Μια νέα τάση κατακλύζει το διαδίκτυο και πρόκειται για χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok, όπου άνδρες πίνουν μια γουλιά από το ροζ milkshake της Barbie και σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατρέπονται στη διάσημη ξανθιά κούκλα.

Πρόκειται για ένα καινούργιο trend που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου στο Twitter από το Krispy Kreme Barbie Chiller, ενώ το πρώτο βίντεο ξεπέρασε σε λίγες μέρες τις 22,5 εκατομμύρια προβολές.

Σύμφωνα με τη New York , η συγκεκριμένη τάση άρχισε με αφορμή την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της ταινίας Barbie στις 21 Ιουλίου. Έτσι, η Cold Stone Creamery συνεργάστηκε με τα Studios Mattel και Warner Bros, για να παρουσιάσουν τη γεύση παγωτού Pink Cotton Candy, το γλυκό που τρώει η διάσημη κούκλα.

@nichhls

ngl it was pretty good #barbie #oppenheimer #barbieshake #grimace #grimaceshake

♬ Barbie Girl – Lady Aqua

Δημιούργησαν λοιπόν ροζ milkshake τα οποία διέθεσαν στην αγορά και μέχρι στιγμής φέρεται να πετυχαίνει το εγχείρημα τους.

Το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στα βίντεο που αρχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο, φαίνονται άντρες οι οποίοι πίνουν δειλά μια γουλιά από το milkshake της Barbie και σε κλάσματα δευτερολέπτων εμφανίζονται ντυμένοι στα ροζ και με ξανθιά μακριά μαλλιά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης ακούγεται το Barbie World, το τραγούδι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κόσμο της Barbie.

@whistlin_gasoline

The Barbie Shake Slaayyyyyss

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr