Ανδρέας Γεωργίου: Τι αποκάλυψε στο «Πρωϊνό ΣΟΥΚΟΥ» για το Μπρούσκο (βίντεο)

Ανδρέας Γεωργίου: Τι αποκάλυψε στο «Πρωϊνό ΣΟΥΚΟΥ» για το Μπρούσκο (βίντεο)

: Τι αποκάλυψε στο «» για το Μπρούσκο (βίντεο)

Για την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το Μπρούσκο αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με κάποιο άλλο σήριαλ, μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στην .

Για τη Βάνα Δημητρίου :

«Είμαστε μία ομάδα, με την Βάνα Δημητρίου να είναι η επικεφαλής όλης της ομάδας. Είναι η μαμά όλης της ομάδας, κρατάει τις ισορροπίες και είναι πολύ δίκαιος . Στις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα μας. Και θα ήθελα να της πω ένα μπράβο για αυτό».

Η «αγάπη» και η συνοχή όλων των συντλεστών  στο Μπρούσκο

Η ομάδα είναι πολύ σημαντικό να είναι δεμένη και να έχει κοινό στόχο. Όλοι το αγαπάνε και όλοι το νοιάζονται. Όλοι το κάνουν με πολύ αγάπη.

Ανδρέας Γεωργίου: Τι αποκάλυψε στο «Πρωϊνό ΣΟΥΚΟΥ» για το Μπρούσκο (βίντεο)

Για τις πιο δυνατές στιγμές του σήριαλ:

«Πάντα υπάρχουν οι αποκορυφώσεις και μαζί με τους τηλεθεατές ζούμε την ίδια αγωνία. Να πάρουμε στα χέρια μας το κείμενο, να γυρίσουμε τις σκηνές. Όταν υπάρχουν τέτοιες σκηνές που είναι σε αποκορυφώσεις. Τώρα βλέπω με το μωρό που είμαστε με την Ελένη πως είναι σαν παιδί μας. Περιμένουμε να το δούμε, να το αγκαλιάσουμε. Ταυτίζομαι αρκετές φορές με το ρόλο του Αχιλλέα»

Για τη γιαγιά του:

«Νομίζω το χαίρεται. Η γιαγιά μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής και δεινοπάθησα να ακούσω ένα μπράβο. Όταν ετοίμαζα μία δουλειά την πήγαινα στη γιαγιά μου, επειδή είναι… τηλεορασάκιας. Ο παππούς είναι πιο λάιτ, είναι παιδάκι και αυτός»

Για την γιαγιά Ανδριαννή του Μπρούσκο

«Πρόκειται για στοιχείο που έβαλε η Βάνα και ίσως να έχει επηρεαστεί από τη δική μου γιαγιά».

Για τα λάθη που έκανε παλαιότερα επαγγελματικά αλλά και στη ζωή του:

«Αν δεν κάνεις λάθη, δεν μαθαίνεις. Και ειδικά στα επαγγελματικά έχω κάνει λάθη και έτσι έμαθα το σωστό. Έπρεπε να χτυπηθώ για να γίνω καλύτερο. Ποτέ, όμως, δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είμαι περήφανος για τους “31 δρόμους” και κανείς δεν με πίστευε. Το προετοίμαζα για έναν χρόνο προτού φτάσε σε κανάλι. Δεν είχα σενάριο σε εκείνο το σίριαλ. Είχε όλες τις προδιαγραφές. Τώρα έχουμε σενάριο και όλες τις προδιαγραφές».

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: