Aν πρέπει να αποκτήσεις μόνο ένα φόρεμα αυτό το καλοκαίρι, μόλις βρήκαμε ποιο είναι αυτό

Ένα αέρινο, midi φόρεμα όλες θα το προσθέσουμε –αν δεν το έχουμε ήδη κάνει- στην γκαρνταρόμπα μας αυτό το καλοκαίρι. Γι’ αυτό σημασία έχει να ξέρουμε ακριβώς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να έχει για να επενδύσουμε σε αυτό. Το μοτίβο δεν παίζει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή καθώς τόσο τα μονόχρωμα, όσο και τα florals αλλά και τα καρό, είναι hot trends για φέτος.

Αυτό όμως που παίζει τον πρώτο ρόλο στην επιλογή σου είναι τρία άλλα στοιχεία του ρούχου: να έχει κουμπιά μπροστά (aka shirt dress), φουσκωτά μανίκια και αμπίρ γραμμή, δηλαδή να είναι στενό στο στήθος και φαρδύ από εκεί και κάτω. Ένα φόρεμα που συνδυάζει αυτά τα τρία πράγματα είναι must have για την καλοκαιρινή σεζόν και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί, με sneakers και σανδάλια, μέχρι το βράδυ με πέδιλα και flatforms είναι το επόμενο fashion item που πρέπει να προσθέσεις στην shopping list σου. Δες πώς έχουν φορέσει, μέχρι στιγμής, οι influencers στο Instagram αυτό το summer dress και πάρε ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σου.
 Αυτό το top θα κάνει τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου

Aν πρέπει να αποκτήσεις μόνο ένα φόρεμα αυτό το καλοκαίρι, μόλις βρήκαμε ποιο είναι αυτόΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: