Αλβανός φυγόποινος επέστρεψε στην Ελλάδα και συνελήφθη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δοϊράνης εντόπισαν τον 25χρονο αλλοδαπό σε μια περιοχή του Κιλκίς

Αγνόησε και την καταδίκη που εκκρεμούσε σε βάρος του και το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, ένας νεαρός Αλβανός φυγόποινος ο οποίος επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα για να συλληφθεί για μια ακόμη φορά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δοϊράνης εντόπισαν τον 25χρονο αλλοδαπό σε μια περιοχή του Κιλκίς και από τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και η απαγόρευση εισόδου, αλλά και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

*** Στην περιοχή Άγιος Νικόλαος της Βόνιτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 33χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που απέδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για κλοπή κατά συναυτουργία, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: