Αλλοδαπή άνοιγε αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς με τα… κλοπιμαία στο χέρι

Αμετανόητη αποδείχθηκε μια αλλοδαπή που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές μέσα από αυτοκίνητα που παραβίαζε. Το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεσολόγγι, όταν άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μέσα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Όμως, ο ιδιοκτήτης του οχήματος την είδε να φεύγει και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες. Η αλλοδαπή δράστιδα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και πάνω της βρέθηκαν ακέραια τα χρήματα που είχε κλέψει. Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** «Χέρι» στο πορτοφόλι μιας 67χρονης γυναίκας είχε βάλει μια 36χρονη Αλβανίδα στην κοινότητα Σταθά Αιτωλοακαρνανίας και είχε αρπάξει από μέσα 300 ευρώ. Το θύμα είχε περιγράψει την δράστιδα στους αστυνομικούς του τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι την εντόπισαν και την συνέλαβαν.

*** Το τζάμι ενός φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στο Αγρίνιο έσπασε ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε στο εσωτερικό του αναζητώντας χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Δεν πρόλαβε να τα εντοπίσει, όμως, γιατί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει άλλες κλοπές. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: