Ακινητοποίησε τον ληστή και κάλεσε την αστυνομία αλλά αυτή δεν πήγε ποτέ [βίντεο]

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε καταστηματάρχης στην περιοχή των Εξαρχείων, ο οποίος δήλωσε πως τον λήστεψαν και ενώ κατάφερε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον κλέφτη, η αστυνομία δεν πήγε ποτέ στο σημείο για να τον συλλάβει.

Πιο αναλυτικά, ένας Αλγερινός μπήκε στην επιχείρησή του καταγγέλλοντα και κατάφερε να φτάσει στην ταμειακή μηχανή στον πρώτο όροφο, από την οποία αφαίρεσε το ποσό των 400 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης, που είχε δει τι συνέβη από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό, να τον εντοπίσει σχετικά γρήγορα από τα ρούχα που φορούσε.

Ο καταστηματάρχης κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον πάει στο μαγαζί του, από όπου κάλεσε την αστυνομία, η οποία, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Στο μεσοδιάστημα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα ομοεθνείς του ληστή, οι οποίοι άρχισαν να απειλούν τον καταστηματάρχη. Έτσι, καθώς η ώρα περνούσε και το περιπολικό δεν φαινόταν πουθενά, αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερο τον Αλγερινό, φοβούμενος επίθεση.

Όταν, δε, ζήτησε εξηγήσεις από την αστυνομία, ο ένας τον παρέπεμπε στον άλλο, χωρίς να μπορέσει να βγάλει τελικά καμία άκρη.

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: