Αγνοουμένη γυναίκα βρέθηκε να ψάχνει τον… εαυτό της

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε  στην Ισλανδία, όταν αναφέρθηκε πως μία γυναίκα από γκρουπ τουριστών δεν επέστρεψε στο λεωφορείο με τους υπόλοιπους τουρίστες.

Το γκρουπ μετρήθηκε και ο οδηγός περίμενε τη γυναίκα για περίπου μία ώρα στην ηφαιστειακή περιοχή του φαραγγιού Eidgja της Ισλανδίας, προτού καλέσει την αστυνομία.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, η οποία κράτησε αρκετές ώρες. Οι ομάδες έρευνας έψαχναν για μία γυναίκα ασιατικής καταγωγής με σκούρα ρούχα, μέχρι τις 3 το πρωί.

Τότε, ανακαλύφθηκε πως η γυναίκα βρισκόταν εξαρχής στο λεωφορείο… Δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.. εαυτού της.

Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα είχε αλλάξει ρούχα και είχε «φρεσκαριστεί» πριν επιστρέψει στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να μην την αναγνωρίσουν. Παράλληλα, ο οδηγός μέτρησε λάθος αρκετές φορές, όπως παραδέχθηκε και ο διοικητής της αστυνομίας, Sveinn Runarsson, που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης.

Η τουρίστρια λοιπόν, όσο έψαχνε τον εαυτό της στην περιοχή, κατάλαβε ότι ψάχνουν εκείνη και επέστρεψε με την ομάδα της στο λεωφορείο για να τους ενημερώσει πως δεν χρειάζεται να ψάχνουν άλλο.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: