Αυτό το καλοκαίρι άσε τη φυσική ομορφιά να είναι το δυνατό σου σημείο

Σίγουρα η γοητεία του eyeliner και η λάμψη του highlighter θα είναι πάντα τα όπλα σου για να εντυπωσιάσεις, αλλά όχι απαραίτητα σε κάθε σου εμφάνιση, κάθε μέρα. Μπορείς σίγουρα και χωρίς αυτά, μερικές φορές είναι πολύ καλύτερα.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βέργης

Το καλοκαίρι λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφεθείς ελεύθερη και να ακολουθήσεις την απλότητα σε καθετί. Δεν χρειάζεσαι υπερβολές, ούτε πολλά ρούχα, άσε τα έντονα αξεσουάρ λίγο και βγες στην πόλη στην πιο αυθεντική σου εκδοχή, την απλούστερη μορφή σου. Είναι εκείνη που το πρόσωπό σου λάμπει φυσικά και το αντηλιακό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να σε προστατεύει.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποχωριστείς τις καθημερινές σου συνήθειες, ειδικά όσο είσαι ακόμα στην πόλη, αλλά όταν το κάνεις, θυμήσου πόσο όμορφα περνάς, αυτή την αίσθηση απελευθέρωσης που κάνει λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά σου. Έτσι, οι μέρες κυλούν με λίγη περισσότερη ευτυχία. Όταν εσύ, μετά τη δουλειά κάνεις κοπάνα από το γυμναστήριο ή τις υποχρεώσεις  και πας μία βόλτα με την παρέα σου, κρατώντας στο χέρι μία . Εκείνη τη φορά που δεν χρειάστηκε να γυρίσεις σπίτι για να αλλάξεις ρούχα, ούτε να τρέξεις στο μπάνιο για να φρεσκαριστείς.

 

Αυτές οι φορές που το μακιγιάζ δεν είναι στις προτεραιότητές σου και νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου, που ξεχνάς να βγάλεις το νεσεσέρ σου για να βαφτείς και όταν το συνειδητοποιείς δεν σε πειράζει, είναι τότε που αισθάνεσαι γεμάτη και μία παγωμένη μπύρα είναι το μόνο που χρειάζεσαι για νιώσεις ξέγνοιαστη και να απολαύσεις τη στιγμή.

 

Άνευ εννοιών, άνευ μακιγιάζ και μία παγωμένη Fix Άνευ είναι το τρίπτυχο που θα κάνει τα απογεύματα του καλοκαιριού στην πόλη ή όπου αλλού σε βγάλουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές μοναδικά.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: