Αυτό είναι το πιο αέρινο outfit της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Η Olivia συνδύασε ένα ρομαντικό λευκό πουκάμισο με retro αναφορές που προκύπτουν από τα ruffles με μία αέρινη, μακριά, πουά φούστα που είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι flat, μαύρα slingback shoes και κράτησε μία ψάθινη τσάντα με χρώμα που έδωσε μία ακόμα πιο ανοιξιάτικη εσάνς στο αποτέλεσμα.

Δεν είνια καθόλου δύκολο να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το look, καθώς μπορείς πολύ εύκολα να βρεις τέτοια κομμάτια στην ντουλάπα σου ή σίγουρα έχεις σκοπόνα αποκτήσεις. Για να σε βοηθήσω λίγο, βρήκα αντιπροσωπευτικά κομμάτια από την αγορά που μπορούν να καλύψουν κενά που τυχόν έχεις για ένα airy outfit, όπως της Olivia Palermo.

Λευκό πουκάμισο με ruffels,

Ένα λευκό πουκάμισο, ακόμα και με ruffles δεν είναι ποτέ περιττό σε καμία ντουλάπα. Θα το κρατήσεις για πολύ καιρό και θα σου φανεί πολλές φορές χρήσιμο.

Πουά φούστα,

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη μία πουά φούστα στην ντουλάπα σου. Αν όχι, τότε δεν νομίζω να αντισταθείς για πολύ ακόμα.

Μαύρα slingback shoes,

Μπορείς να τα φοέσεις αντί για μπαλαρίνες και να χαρίσεις επιπλέον στιλιστικούς πόντους στο outfit.

 Ψάθινη τσάντα με χρώματα,

Το must-have item της σεζόν είναι μία ψάθινη τσάντα, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη σε πολλές εκδοχές για να καλύψει όλες τις προτιμήσεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sincerelyjules

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: