Αυτή θα είναι η επικρατέστερη τάση στα ψηλοτάκουνα το 2017 – Πώς σου φαίνεται;

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών. Μπορούμε να αγοράζουμε αμέτρητα, και πάλι να νιώθουμε ότι δεν έχουμε αρκετά, μιας και είναι κάτι σαν εθισμός. Κάθε σεζόν λοιπόν είναι και μια νέα ευκαιρία για καινούρια ψηλοτάκουνα παπούτσια και φέτος ειδικά η επικρατέστερη τάση είναι τα όχι τα πολύ ψηλά τακούνια.

Όλα τα παπούτσια σας με, ας πούμε, μέτριο τακούνι είναι επίκαιρα αλλά υπάρχει και ένας συγκεκριμένος τύπος που είναι λίγο πιο επίκαιρος από τα υπόλοιπα. Θυμίζει τα παπούτσια των 1980s και δεν είναι απαραίτητα 12ποντο. Το φετινό τακούνι λοιπόν έχει κωνικό σχήμα και το τμήμα του που ακουμπάει στη φτέρνα σας είναι πιο φαρδύ από αυτό που ακουμπάει στο έδαφος. Μπορεί να μην είναι τόσο άνετα και σταθερά όσο τα χοντρά τακούνια που θυμίζουν 1970s και έχουν φορεθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, όμως μας αρέσουν γιατί δίνουν ύψος και επίσης περπατιούνται πολύ πιο εύκολα από τα stiletto heels.

Δε χρειάζεται να δώσετε μία περιουσία για να τα αποκτήσετε. Μπορεί να τα είδαμε στις πασαρέλες γνωστών οίκων, και να λατρέψαμε ειδικά αυτά που σχεδίασε η Phoebe Philo για τον Céline, όμως στην αγορά υπάρχει ήδη η οικονομική εκδοχή τους, οπότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε και εσείς.

Πηγή:

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: