Αυτή η διαφήμιση για καθαριστικό τζαμιών είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε σήμερα [βίντεο]

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της “Give Life a Sparkle”, η εταιρεία Windex, που ασχολείται με τα καθαριστικά τζαμιών,κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που δείχνει έναν πατέρα ενώ παρακολουθεί την κόρη του να μεγαλώνει.

Στην αρχή του τρίλεπτου σποτ, ο πατέρας βλέπει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του μέσα από το τζάμι του δωματίου του νοσοκομείου. Στην πορεία τον ακολουθούμε στα ταξίδια του με το σκάφος στο οποίο δουλεύει, ενώ κάθε φορά επιστρέφει σπίτι του και βλέπει την κόρη του σε διάφορες, κλασικές, περιόδους της ζωής της: εφηβεία, πανεπιστήμιο, γάμος. Στο τέλος της διαφήμισης, ο πατέρας ξανακοιτάζει από το τζάμι του νοσοκομείου, αυτή τη φορά για να δει το νεογέννητο εγγόνι του που έχει φέρει στον κόσμο η κόρη του.

«Αυτό που βρίσκεται ανάμεσά μας, μας ενώνει», σημειώνει η Windex στην ανάρτησή της στο Facebook.

Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο είναι το «Beautiful Thing», όπως το ερμηνεύει η 13χρονη νικήτρια του «America’s Got Talent», Grace VanderWaal.

Από την Πέμπτη, όταν και η διαφήμιση ανέβηκε στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.5 εκατ. views, ενώ στο YouTube έχει λάβει πάνω από 740.000.

Δείτε τη:

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: