Αυτά τα παπούτσια θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα

Γραφείο, σχολή, επαγγελματικά ραντεβού και κοινωνικές υποχρεώσεις. «Τρέχεις» από το πρωί μέχρι το βράδυ και πολλές φορές αισθάνεσαι ότι τα πόδια σου δεν σε κρατούν! Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να έχεις τις αντοχές που χρειάζεσαι προκειμένου να αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις του επιβαρυμμένου, προγράμματός σου; Σίγουρα η κατάλληλη διατροφή μπορεί να σε βοηθήσει. Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι το «μυστικό» για να έχεις ενέργεια όλη μέρα βρίσκεται… στα πόδια σου;

Μπορεί να μην το γνώριζες, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η φροντίδα των ποδιών σου παίζει μεγάλο ρόλο για την υγεία σου! Η πολύωρη ορθοστασία και το περπάτημα κουράζουν τα πόδια σου και επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως είναι σημαντικό να δίνεις στο εξής μεγάλη σημασία στα παπούτσια που επιλέγεις, ούτως ώστε να αισθάνεσαι άνετη και σίγουρη σε κάθε σου βήμα.

Δύο είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις, αν θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και εμείς, στα παρουσιάζουμε.

  1. Πες «ναι» στα ανατομικά παπούτσια

Από το χθες μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει σε ό,τι αφορά στα ανατομικά παπούτσια και μια επίσκεψη σε ένα κοντινό σου φαρμακείο θα σε πείσει!

Πράγματι, ενώ παλιά τα ανατομικά παπούτσια θεωρούνταν πολύ «κλασικά» και απευθύνονταν σε μεγαλύτερες ηλικίες ή σε άτομα που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στα πόδια, σήμερα υποδήματα όπως τα Scholl αποτελούν «must have» επιλογές για τις σύγχρονες γυναίκες. Γιατί; Διότι ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας και παράλληλα προστατεύουν τα πόδια σου. Με λίγα λόγια, σου χαρίζουν άνεση και στυλ -και πια δεν είναι ΜΟΝΟ για τη μαμά σου!

Αν θέλεις, λοιπόν, να αισθάνεσαι ξεκούραστη και την ίδια ώρα να προλάβεις τα μελλοντικά προβλήματα, απέκτησε φέτος ένα ζευγάρι. Από τα Phillis μέχρι τα Akita και από τα Peyton μέχρι τα Panda. Οι επιλογές είναι πολλές, είτε αναζητάς μοκασίνια και μπαλαρίνες είτε χρειάζεσαι ανατομικά μποτίνια ή παπούτσια για το σπίτι!

Πίστεψέ μας, όταν τα δοκιμάσεις θα αισθανθείς στο λεπτό πως είναι ό,τι πιο άνετο έχεις φορέσει. Εμείς απλώς αναφωνήσαμε: «Μα τι χάναμε τόσο καιρό;»!

Αυτά τα παπούτσια θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα

  1. «Τσέκαρε» τις τελευταίες τεχνολογίες

Αν δεν το γνώριζες, σε ενημερώνουμε πως η τεχνολογία σήμερα έχει εξελιχθεί σε βαθμό που μπορεί σου προσφέρει τον πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να έχεις ενέργεια από το πρωί μέχρι το βράδυ, σίγουρα αξίζει να βρεις φέτος ένα ζευγάρι στυλάτα παπούτσια που φέρει την τεχνολογία Memory Cushion®.  Μην ανησυχείς! Θα στα πούμε όλα για να ξέρεις τι να βάλεις αυτή τη σεζόν στη λίστα των αγορών σου!

Αυτά τα παπούτσια θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα

Σε μια προσπάθεια να ξεκουράσουμε φέτος τα πονεμένα μας πόδια, εμείς το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε πως χάρη σε αυτή την πατενταρισμένη τεχνολογία, η πίεση που ασκείται σε κάθε βήμα κατανέμεται σωστά σε όλο το πέλμα και έτσι, το περπάτημα γίνεται αυτόματα μια ευχάριστη εμπειρία. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι tech κορίτσι από την κορυφή έως τα νύχια, σίγουρα αξίζει να βάλεις στη ζωή σου τη Memory Cushion®!

Extra tip: Αν η εργασία σου περιλαμβάνει πολλή ορθοστασία -όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τις νοσοκόμες- τότε μη ξεχνάς πως είναι απαραίτητο να προμηθευτείς με παπούτσια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα πόδια σου. Ναι, σήμερα υπάρχουν ειδικά παπούτσια -όπως τα σειρά Energy Plus- τα οποία απευθύνονται σε απαιτητικούς επαγγελματίες με πολλές ώρες ορθοστασίας.

Αυτά τα παπούτσια θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να αρχίσεις να φροντίζεις από τώρα για την υγεία των ποδιών σου. Με τα κατάλληλα παπούτσια μπορείς να αισθάνεσαι πιο άνετη και στυλάτη κάθε μέρα και παράλληλα, να έχεις περισσότερη ενέργεια για να φέρνεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάθε βήμα είναι σημαντικό και αυτό πρέπει -επιτέλους- να το καταλάβεις. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς, λοιπόν, το φαρμακείο σου, μην παραλείψεις να φύγεις με το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια στα πόδια σου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: