Αύξηση στην παγκόσμια αγορά 4.6% ανακοίνωσε η Peugeot

Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά με αύξηση των πωλήσεων κατά 4,6% παγκοσμίως, η PEUGEOT υποδέχτηκε το 2016 με μία τεράστια επιτυχία στους αγώνες. Πέρυσι, η PEUGEOT σημείωσε 1.710.000 πωλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα, με ισχυρή άνοδο στην Ευρώπη (έως 9,7%), την Κίνα (έως 5,6%), την Αφρική και την Μέση Ανατολή (2,3%), καθώς και την Ωκεανία (9,1%). H επιτυχία βασίστηκε πάνω σε μοντέλα στρατηγικής σημασίας, στους νέας γενιάς κινητήρες, στην ποιότητα και στην αξιοπιστία που αποτυπώνεται σε κάθε PEUGEOT! To  308 εξακολουθεί να αποτελεί το best-seller της μάρκας φιγουράροντας στο ευρωπαϊκό top-3 του C-segment.Το νέο  208, που παρουσιάστηκε πριν από ένα χρόνο στην Γενεύη, εμφάνισε αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη έως 10%.

Μεγάλη απήχηση στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα απολαμβάνει το νέο PEUGEOT Partner.

Εικοσιπέντε  μοντέλα PEUGEOT διακρίθηκαν για τις προηγμένες τεχνολογίες τους και για τις περιβαλλοντικές τους «επιδόσεις» στην Ευρώπη (8 με PureTech κινητήρες, 4 με THP κινητήρες και 13 με BlueHDi κινητήρες), σχετικά με την μείωση των εκπομπών CO2.

Τα μηχανικά σύνολα PEUGEOT PureTech απέσπασαν τον κορυφαίο τίτλο «Engine of the Year2015».

 

Με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, η Peugeot κάνει παντού αισθητή την παρουσία της.  Το 2015, έφτασε τα  1.056.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλώνοντας δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες και αναπτυσσόμενες αγορές. Η εντελώς νέα «γκάμα των 8» είναι η πιο ανανεωμένη στην ιστορία της μάρκας. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, προσοχή στη λεπτομέρεια και οδηγική απόλαυση συμβάλλουν στα συναισθήματα που προκαλεί κάθε μοντέλο της Peugeot.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: