«Αερίστηκα μπροστά στον άντρα μου και δεν θα με συγχωρήσει ποτέ», λέει συντετριμμένη σύζυγος

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της, γιατί αερίστηκε μπροστά στον επί εννιά χρόνια σύζυγο της, με αποτέλεσμα εκείνος να νευριάσει και έκτοτε να της το αναφέρει συνέχεια.

Σύμφωνα με τη ny.com, η γυναίκα έγραψε σε διαδικτυακό forum, ότι γνώριζε πως εκείνος ενοχλείται ιδιαίτερα από αέρια ή από το ρέψιμο, οπότε η ίδια ήταν ανέκαθεν προσεκτική. Εντούτοις, ένα βράδυ αερίστηκε καταλάθος και τότε όλα άλλαξαν.

«Προσπαθούσα πάντα να αερίζομαι στο μπάνιο και όταν εκείνος ήταν πολύ μακριά», είπε χαρακτηριστικά. Όμως πρόσθεσε ότι ένα βράδυ, αερίστηκε ενώ ήταν ξαπλωμένη δίπλα του. Εκείνη, δεν έδωσε σημασία, καθώς είχαν αρχίσει να κοιμούνται, το πρωί όμως εκείνος την επέπληξε για τη συμπεριφορά της.

Έκτοτε, της υπενθυμίζει διαρκώς το γεγονός, ειδικά αν δουν ταινία ή σειρά, όπου κάποιος αερίζεται.

Η ίδια αισθάνεται ενοχές για αυτό το γεγονός και μάλιστα τσακώθηκε με έναν φίλο της, όταν του αποκάλυψε το περιστατικό κι εκείνος αντί να την επιπλήξει, την υπερασπίστηκε και κατηγόρησε τον σύζυγο της.

«Άλλοι μπορεί να λένε πως δεν είναι σημαντικό, όμως για εκείνον είναι. Θέλω να το διορθώσω, επειδή είναι ο σύζυγος μου, τον οποίο αγαπώ και από κάθε άποψη είναι τόσο υπέροχος», πρόσθεσε στη συνέχεια, ζητώντας λύσεις για την κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙγαμοςσυζυγος

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: