70χρονη αποκαλύπτει το μυστικό της για το τέλειο σώμα [φωτο]

Η Carolyn Hartz κοντεύει να πατήσει τα 70, ωστόσο το τέλειο σώμα της θα μπορούσε άνετα να ανήκει σε 40χρονη. Η ίδια αποκαλύπτει πως το μεγάλο της μυστικό, πέρα από την υγιεινή διατροφή, το σωστό ύπνο, την άσκηση και την αισιοδοξία για τη ζωή, είναι η αποχή από τη ζάχαρη τα τελευταία 28 χρόνια.

Όταν η Carolyn διαγνώστηκε με προ-διαβήτη αναγκάστηκε να κόψει εντελώς τη ζάχαρη προκειμένου να επαναφέρει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Όπως παραδέχεται, πριν ήταν εθισμένη στη ζάχαρη, ωστόσο τα τελευταία 28 χρόνια την έχει αντικαταστήσει από την ξυλιτόλη.

«Πρώτον πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στο στόμα σου και δεύτερον πρέπει να κουνάς και λίγο τα πόδια σου», λέει η Carolyn, που ασκείται επίσης φανατικά. «Δεν έχω φάει ζάχαρη εδώ και 28 χρόνια. Ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί ήμουν εθισμένη σε αυτή, αλλά πιστεύω ότι αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που έχω κρατήσει τον εαυτό μου υγιή και το σώμα μου σε φόρμα. Η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλες γυναίκες», προσθέτει.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr