23 θέσεις εργασίας στην ΠΕ Χαλκιδικής

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) ατόμων (9 άτομα μέχρι 34 ημερομίσθια και 14 άτομα μέχρι 60 ημερομίσθια) σε ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

 για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες :

ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ &

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΛΟΙΠΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ υλικού με αγροτικό αυτοκίνητο

ΨΕΚΑΣΤΕΣ πεζοί με επινώτιους

ψεκαστήρες

ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΓΟΜΑΤΙΟΥ 1
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΙΕΡΙΣΣΟΥ 1
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΜ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ 1
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΝ. ΡΟΔΩΝ 1
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΟΥΡΑΝΟΥΠΟ-ΛΗΣ 1
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΠΥΡΓΑΔΙΚΙΩΝ 1271
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 1
ΣΙΘΩΝΙΑΣΝ. ΜΑΡΜΑΡΑ 1
ΣΙΘΩΝΙΑΣΝΙΚΗΤΗΣ3
ΣΙΘΩΝΙΑΣΣΥΚΙΑΣ2

Το ανωτέρω εργατοτεχνικό προσωπικό θα απασχοληθεί εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2016 ως εξής:

Α) Μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο: οι παγιδοθέτες με εξαίρεση τους παγιδοθέτες στην Δημοτική κοινότητα Συκιάς (σύνολο έντεκα (11) άτομα), ο αρχιεργάτης (σύνολο ένα (1) άτομο) και οι μεταφορείς υλικού με αγροτικό αυτοκίνητο (σύνολο δύο (2) άτομα.

Β) Μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο: οι ψεκαστές πεζοί με επινώτιους ψεκαστήρες (σύνολο επτά (7) άτομα) και οι παγιδοθέτες στην Δημοτική κοινότητα Συκιάς (σύνολο δύο (2) άτομα).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΕιδικότερα, με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:1.    Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.

2.    Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.3.    Οι μεταφορείς υλικού με αγροτικό αυτοκίνητο θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης, άδειας κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε ισχύ του αγροτικού τους αυτοκινήτου.4.    Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας είναι: Βεβαίωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.5.    Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχήςΟι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο, Πολύγυρος, ΤΚ 63100, 2ος όροφος, γραφείο 74, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χαλκιδικής (τηλ. επικοινωνίας: 23713-51274, 437, 433, fax: 23713-51207).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Διοικητήριο, Πολύγυρος 63100) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πολυγύρου.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: