«Οι Μηχανικοί του Στρατού μας «έβαλαν τα γυαλιά» …Παραδέχθηκε & ο Τσίπρας ! ( vid)

Το έργο του Στρατού που δούλεψαν κυριολεκτικά σαν τα σκυλιά και έστησαν το hot spot σε τρείς  μόλις ημέρες άφησε κατάπληκτο τον  Τσίπρα που αναγκάστηκε να ομολογήσει μπροστά στις κάμερες ,ότι αυτοί οι Μηχανικοί του Στρατού μας έβαλαν εμάς τους μηχανικούς τα …Γυαλιά !

Με φόντο την ανάγκη επίδειξης στους Ευρωπαίους ηγέτες της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της Ελλάδας για το προσφυγικό πραγματοποιήθηκε το ταξίδι αστραπή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Χίο.

Σύμφωνα με το politischios.gr φεύγοντας από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου προκειμένου να αποφύγει του διαδηλωτές ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μουζάλα και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου ,κατευθύνθηκαν προς το πρώην εργοστάσιο της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός προκειμένου να επιθεωρήσει τμήμα του hot spot που στήθηκε μέσα σε τρία 24ωρα, δηλαδή από την ημέρα ανακοίνωσης της άφιξής του μέχρι και σήμερα.

Παρουσία του κυβερνητικού Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη αλλά και του Νότη Μηταράκη ο κ. Τσίπρας εξήρε το έργο του Στρατού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «μας έβαλαν τα γυαλιά».

Αγνοώντας ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί μόνο στο 30% αλλά και ότι το κτίριο ανήκει σε ιδιώτη ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό , πιθανά και μέχρι τέλος του χρόνου, ημερομηνία που χαρακτηρίστηκε από τον Δήμο Χίου ως «εξαιρετικά αισιόδοξη».



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: