20 σκάνδαλα διασήμων που άφησαν ιστορία! [photos]

Εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά, ιδιαίτερες σeξουαλικές προτιμήσεις, βιαιοπραγίες, ανεξέλεγκτη σeξουαλικότητα, κατηγορίες ακόμη και για παιδοφιλία, κλεπτομανία και ότι άλλο παράνομο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Ένα είναι το σίγουρο. Οι διάσημοι σταρς του Χόλιγουντ δεν αρκούνται στη φήμη και το ταλέντο τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που καθοδηγούνται από μία εσωτερική αυτοκαταστροφική δύναμη και προβαίνουν σε ανάρμοστες πράξεις και σκάνδαλα καταφέρνοντας κάτι ομολογουμένως πολύ δύσκολο: Κάνουν τον κόσμο να τους θυμάται για τις πράξεις τους και όχι για το ταλέντο τους!

Αστέρες από τον Μάικλ Τζάκσον και την Μέριλιν Μονρόε έως τον Μέλ Γκίμπσον και την Κρίστεν Στιούαρτ καταφέρνουν να «θαμπώσουν» την λάμψη τους και να αφήσουν πίσω τους μία ιστορία που ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους δεν είχαν ονειρευτεί.

Ο Charlie Sheen δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλοι τον θεωρούσαν ως τον σούπερ σταρ ηθοποιό, παρά το γεγονός πως ήταν γνωστό πως είναι επιρρεπής στις εξαρτήσεις. Ωστόσο, μετά από τρία διαζύγια, μηνύσεις για βιαιοπραγίες, εθισμό στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και στο τζόγο, αλλά και την δημόσια παραδοχή του πως βγήκε θετικός στον ιό του ειτζ, ελάχιστοι όταν τον σκέφτονται θυμούνται πως είναι ηθοποιός!

Η Κρίστεν Στιούαρτ, η ηθοποιός που όλοι αγάπησαν μέσα από τις ταινίες Twilight και που όλες ζήλεψαν για τον δεσμό της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, «τάραξε» τα λιμνάζοντα υδατα του Χολιγουντ με την απολάλυψη πως έιναι λεσβία!

Ο θρυλικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Woody Allen, ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει απίστευτες ταινίες στη μεγάλη οθόνη εδώ και έξι δεκαετίες έχει καταφέρει να κάνει την υφήλιο να παραμιλά αναφορικά με την προσωπική του ζωή. Γιατί; Γιατί παράτησε την σύζυγό του Μία Φάροου και παντρεύτηκε την υιοθετημένη τους κόρη!

Από τρομερή ναυαγοσώστρια του Baywach και περιζήτητη ηθοποιό, κατάφερε και άφησε εποχή με τα σeξουαλικά της σκάνδαλα και τις ροζ κασσέτες που διέρρευσαν με τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι.

Ο πολύ αγαπητός κωμικός ηθοποιός Michael Richards κατάφερε να γίνει …μισητός όταν έκανε στο σόου του έντονα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του μαύρου!

Η Lindsay Lohan ξεκίνησε με τα καλύτερα διαπιστευτήρια. Πρώην παιδί – σταρ της Disney και εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, κατάφερε μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να παραστρατήσει άπειρες φορές με τις εξαρτήσεις της και τη συμπεριφορά της. Ασυγκράτητο party animal έφθασε στο σημείο να συλληφθεί. Όλοι πλέον μιλούν για το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ.

One of the biggest comeback του Χόλιγουντ έκανε σίγουρα ο Robert Downey Jr, καθώς είχε εξαφανιστεί από τα κινηματογραφικά δρώμενα για πάρα πολύ καιρό και επέστρεψε με τα Iron Man και Sherlock Holmes. Ο ηθοποιός κατάφερε να αμαυρώσει τη φήμη του με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκόολ και έχει πάει ακόμη και για αποτοξίνωση.

Λίγοι τη θυμούνται ως ηθοποιό, πολλοί ως κλεπτομανή! Ο λόγος για την Winona Ryder που στο παρελθόν είχε συλληφθεί γι΄αυτήν της την αδυναμία…

Η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και ο θάνατός της από υπερβολική δόση επισκίασε τη φήμη της Amy Winehouse, μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το μουσικό στερέωμα.

Τα σχόλια για τον Bill Cosby είναι περιττά. Από αγαπημένος κωμικός έφτασε να γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος του Χολιγουντ, όταν βγήκαν στην επιφάνεια οι κατηγορίες πως έχει βιάσει περισσότερες από 50 γυναίκες!

Χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από την ιστορία. Η Marilyn Monroe έμεινε στην ιστορία ως ένα μεγάλο μυστήριο του Χόλιγουντ εξαιτίας της προσωπικής της ζωής και της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Οταν βγήκε στη μουσική σκηνή το 2005, ο Chris Brown θεωρήθηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές. Όλα ωστόσο επισκιάστηκαν όταν επιτέθηκε στην Rihanna, με την οποία τότε διατηρούσε σχέση. Οι φωτογραφίες της Rihanna που διέρρευσαν στο ιντερνετ με μώλωπες και μελανιές σε όλο της το κορμί ήταν πραγματικά ανατριχιαστικές.

Ο διάσημος Πολωνός σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός Roman Polanski βίωσε μία ανείπωτη τραγωδία όταν η εγκυος γυναίκα του δολοφονήθηκε το 1969. Αργότερα ωστόσο κατάφερε να «πέσει» στα μάτια μας όταν κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε σeξουαλικά σε 13χρονη κοπέλα!

Παρότι ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς ηθοποιούς, ο Χιου Γκραντ κατάφερε να αφήσει ιστορία όταν βγήκε στη φόρα πως απάτησε τη γυναίκα του Λιζ Χάρλεϊ, με μία τρανσέουαλ εκδιδόμενη!

Δύσκολα θα μπορούσε κάποιος σαν τον Μαίκλ Τζάκσον να αμαυρώσει τη φήμη του, αυτός όμως το κατάφερε! Καταρχάς άλλαξε το χρώμα του δέρματός του και κατά δεύτερον κατηγορήθηκε για παιδοφιλία….

H Cynthia Nixon, η Μιράντα από το Sex and the City, θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία από την έκπληξη που νιώσαμε όταν μάθαμε πως παντρεύτηκε γυναίκα!

Η μαύρη γαζέλα του μόντελινγκ Ναόμι Κάμπελ κατάφερε να αφήσει ιστορία όταν έδειρε κυριολεκτικά την προσωπική της βοηθό!

O Jonathan Meyers, ο ηθοποιός με το αγγελικό πρόσωπο, κατάφερε να «διαλύσει» την καριέρα του με τις φωτογραφίες που τον «συνέλαβαν» μεθυσμένο να κυκλοφορεί εκτός ελέγχου!

Κρίμα τέτοιες τραγουδίστριες, όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον, να τις θυμόμαστε για την εξαρτήσεις τους στα ναρκωτικά…. Ειδικά όταν εξαιτίας των εξαρτήσεων αυτών, χάνουν τη ζωή τους…

Πηγή: Life.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: