18χρονος σκότωσε ηλικιωμένο με μια γροθιά

Κατά την διάρκεια του καυγά, ο 18χρονος χτύπησε με γροθιά τον 68χρονο ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και εξέπνευσε ακαριαία

Στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ένας 18χρονος, που κατηγορείται ότι με μια γροθιά προκάλεσε τον θάνατο ενός ηλικιωμένου έξω από ένα καφενείο του χωριού Χειμώνιο του δήμου Ορεστιάδας, το βράδυ του Σαββάτου!

Όλα ξεκίνησαν όταν το 68χρονο θύμα έκανε παρατήρηση σε δύο 12χρονα παιδιά τα οποία πετούσαν πέτρες σε τζαμαρίες καταστημάτων και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ένας από τους ανήλικους πέταξε πέτρα εναντίον του τραυματίζοντάς τον ελαφρά, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από οργή. Όμως, εκείνη τη στιγμή επενέβη ο 18χρονος και λογομάχησε μαζί του για να υπερασπιστεί τα παιδιά.

Κατά την διάρκεια του καυγά, ο νεαρός χτύπησε με γροθιά τον 68χρονο ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και εξέπνευσε ακαριαία! Ως αιτία θανάτου, ο ιατροδικαστής αναφέρει το χτύπημα από την πτώση του ηλικιωμένου στο έδαφος. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 18χρονος, του άσκησε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: