144 οι συμμετοχές για την Ανάβαση Ριτσώνας στις 26 και 27 Ιουνίου

Δώδεκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της πιο γνωστής ανάβασης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στη Ριτσώνα, το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) που έχει και την ευθύνη του αγώνα ανακοίνωσε ότι δήλωσαν συμμετοχή 144 αγωνιζόμενοι. Όλες οι κατηγορίες της Ανάβασης έχουν συγκεντρώσει αρκετούς πρωταθλητές του παρελθόντος, αλλά και αουτσάιντερ που θα επιδιώξουν να καλύψουν τη διαδρομή στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Η Ανάβαση Ριτσώνας δεδομένου ότι είναι κοντά στην Αττική συγκεντρώνει εκτός από πολλές συμμετοχές και πάρα πολλούς θεατές. Δυστυχώς φέτος δεν έχει εγκριθεί ακόμη η παρουσία θεατών.Ωστόσο το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έχει εξασφαλίσει την τηλεοπτική κάλυψη μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδος.

Το συνολικό μήκος της ανάβασης είναι 3100 μέτρα με αρκετές γρήγορες αλλά και τεχνικές στροφές. Ο 3ος γύρος του θεσμού είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου και φυσικά ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι εντυπωσιακός.

Στο πλευρό του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Υποστηρικτές του αγώνα είναι το myKTEO  (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση) και η Seajets. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι 4Τροχοί και το gocar.gr.

Όλες οι κατηγορίες της Ανάβασης έχουν συγκεντρώσει αρκετούς πρωταθλητές του παρελθόντος, αλλά και αουτσάιντερ που θα επιδιώξουν να καλύψουν τη διαδρομή στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Στις 08.00-09.30 το πρωί του Σαββάτου (26 Ιουνίου) θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος και στις 10.00 θα ακολουθήσουν οι χρονομετρημένες δοκιμές.

Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 10.30 π.μ.

 

144 οι συμμετοχές για την Ανάβαση Ριτσώνας στις 26 και 27 Ιουνίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: