13 θέσεις εργασίας στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛIΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αποφασίζουμε – προκηρύσσουμε την πλήρωση δεκατριών (13) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου και επί θητεία εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) βαθμίδας Καθηγητή, Επίκουρου καθηγητή και Καθηγητή Εφαρμογών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά προσδιορίζονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄(ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) και στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ (ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει να υποβάλλουν:

1) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤ’. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές και η υποψηφιότητα απορρίπτεται.  Σε περίπτωση που υποβληθεί υποψηφιότητα για περισσότερες από μια προκηρυσσόμενες θέσεις, η σειρά προτίμησης των θέσεων δηλώνεται με την αίτηση.

2) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

3) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

4) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση.

5) Τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες των υποψηφίων, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄(ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ), το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ (ΤΙΤΛΟΙ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ − ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ) και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ΄ (ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ).

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: