13 Ανεξήγητες Τοποθεσίες στο Google Maps που Διχάζουν την Κοινή Γνώμη. Με την 7η θα Ανατριχιάσετε!

Αυτή η παράξενη εικόνα έχει ηλικία τουλάχιστον 9.000 χρόνια. Σύμφωνα με μια εκδοχή, είναι η θεϊκή γάτα, ένας επισκέπτης από έναν άλλο κόσμο. Βρίσκεται στην πιο ξηρό μέρος του πλανήτη – στην έρημο Ατακάμα, όπου έχει να βρέξει χιλιάδες χρόνια.


Μια τεράστια συλλογή από αεροσκάφη διαφόρων εποχών

Στρατιωτικά και πολιτικά, παλιά και νέα αεροπλάνα βρίσκονται δίπλα σε ένα μικρό αεροδρόμιο στο Βελιγράδι σε ανοιχτό Μουσείο της αεροναυτικής. Εδώ υπάρχουν περισσότερα από 200 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών «Stealth» και των F-16 Fighting Falcon.

Εργοστάσιο αλατιού που μοιάζει με έργο τέχνης

Είναι ένα μικρό χωριό στο Νίγηρα, όπου δεν ζουν παραπάνω από 50 οικογένειες. Ασχολούνται αποκλειστικά με την παραγωγή αλατιού από αυτές τις λίμνες με λάσπη. Κάθε δεξαμενή είναι γεμάτη με νερό της λίμνης στην οποία τοποθετείται ειδικός άργιλος που περιέχει άλας. Μετά από παραμονή, το αλμυρό νερό αποστραγγίζεται και συγκεντρώνουν τους κρυστάλλους του αλατιού.

Γιγαντιαία τουρκοκυπριακή σημαία στη Κύπρο

Η σημαία της Δημοκρατίας της Τουρκίας βρίσκεται στη βόρεια Κύπρο και το μήκος της φτάνει το μισό χιλιόμετρο. Δίπλα στην επιγραφή υπάρχει μια φράση που ειπώθηκε από τον πρώτο πρόεδρο της Τουρκίας κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 10ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας: «Πόσο ευτυχισμένος είναι αυτός που μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Τούρκο»

Εξωγήινο σκάφος

Φαίνεται ότι στο Τέξας προσγειώθηκε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τοπικό σημείο ενδιαφέροντος: Το σπίτι Futuro, σχεδιασμένο από τον Φιλανδό αρχιτέκτονα Matti Suuronen το 1960. Κάποτε αυτά τα σπίτια ήταν δημοφιλή, και τώρα δεν υπάρχουν παραπάνω από 30 σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που διαχωρίζει την Ανταρκτική από τη Νότια Αμερική

Μία από τις εικόνες του πλανήτη που προκαλούν πολλές απορίες. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι ένα ίχνος μετεωρίτη, ο οποίος χώρισε για πάντα τις δύο ηπείρους. Τέλος πάντων, κοιτάξτε, πόσο παράξενο νησί που βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής. Ίσως κάτι σε αυτό.

Τεράστιο ανθρωπάκι που χαιρετάει στην Αυστραλία

Ένα αστείο ανθρωπάκι στην αυστραλιανή Χρυσή Ακτή είναι ορατός ακόμα και από το διάστημα. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια συνηθισμένη πλωτή σχεδία για παιδιά, η οποία αποτελεί μέρος ενός μικρού λούνα παρκ στην παραλία.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: