11 ριγέ ρούχα με mix χρωμάτων, όπως αυτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη

11 ριγέ ρούχα με mix χρωμάτων, όπως αυτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια επιστρέφει πολύ δυναμικά στην τηλεόραση!

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τα δρώμενα της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια που αποχαιρετίστηκε στην τελευταία της εκπομπή με κλάματα τόσο από τους συνεργάτες της όσο και από το κοινό που έστελνε τις ευχές του, αποφάσισε να λήξει το σύντομο διάλειμμά της και να επιστρέψει στα ηνία μίας νέας εκπομπής.

Η φωτογράφιση της Ελένης για το νέο πρόγραμμα

Για τις ανάγκες τις φωτογράφισης για το νέο πρόγραμμα του MEGA, η Ελένη πήγε για μία ακόμα φορά στο καμαρίνι, ντύθηκε, βάφτηκε και έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε το κοινό για τις εξελίξεις.

Για την περίσταση, η παρουσιάστρια που είναι γνωστή για την επιλογή φωτεινών χρωμάτων στην γκαρνταρόμπα της, επέλεξε ένα ρούχο με print από ρίγες και ένα έντονο, αλλά πολύ κομψό mix χρωμάτων. Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πάντα prints για το καλοκαίρι

Το έντονο, αλλά πολύ κομψό και φωτεινό mix χρωμάτων

Μωβ, γαλάζιο, πράσινο, πορτοκαλί δημιούργησαν ένα υπέροχο, πολύ θετικό και αισιόδοξο αποτέλεσμα που ταιριάζει πολύ τόσο με τα ρούχα και τα μαλλιά της όσο και με την πρόσχαρη προσωπικότητά της.

Επειδή, όμως, αυτό το αποτέλεσμα θα σε βάλει σε σκέψεις να αποκτήσεις αντίστοιχα κομμάτια, στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 ριγέ ρούχα που συνδυάζουν τα έντονα χρώματα όπως αυτό της Ελένης.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: