10 ζευγάρια sneakers για να μην ξαναφορέσεις τακούνια ποτέ

Θα τα φοράς ξανά και ξανά με όλα τα αγαπημένα σου σύνολα.

Τα παπούτσια ήταν, είναι και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες όλων (ανεξαιρέτως) των γυναικών. Η συλλογή μας απαρτίζεται συνήθως από δεκάδες υποδήματα όλων των ειδών ωστόσο πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη ζευγάρι που θα αξίζει να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα μας.

Το ζευγάρι παπουτσιών που θα σου «λύσει τα χέρια»

Ανεξάρτητα από την ηλικία, το στυλ και τις ανάγκες σου, υπάρχει ένα είδος παπουτσιών που συνδυάζει άνεση και μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Ποιο είναι άραγε αυτό; Σε περίπτωση που δεν το μάντεψες ήδη, η απάντηση είναι τα πολυαγαπημένα μας sneakers. Ταιριάζουν με όλα τα casual looks σου στο γραφείο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο ή στον περίπατο.

Τα τελευταία χρόνια το athleisure έχει εκτοξευθεί με αποτέλεσμα τα κορυφαία brands να επενδύουν ολοένα και περισσότερο στα sneakers. Τα κλασικά μονόχρωμα ζευγάρια διατίθενται πλέον σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και prints οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Οι celebrities και οι fashionistas τα επιλέγουν συχνά για τις off duty εμφανίσεις τους, δίνοντάς μας έμπνευση για τα καθημερινά μας outfits. Ένα ζευγάρι sneakers είναι η ωραιότερη επιλογή κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε για να είμαστε in fashion και μια ματιά στο Instagram feed σου αρκεί για να πειστείς.

10 ζευγάρια sneakers για να μην ξαναφορέσεις τακούνια ποτέ

11 παπούτσια που θα αντικαταστήσουν επάξια τα φθαρμένα sneakers σου

Πώς θα συνδυάσεις τα sneakers σου- 5 stylish προτάσεις

#1 Με κολάν και oversized πουλόβερ

#2 Με τζιν παντελόνι και ζιβάγκο

#3 Με παντελόνι φόρμας και φούτερ

#4 Με casual φορέματα

#5 Με κολάν, t-shirt και πλεκτή ζακέτα

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο stylish ζευγάρια sneakers τα οποία αξίζει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: