Ταλαιπωρία επιβατών σε πτήσεις προκάλεσαν οι θυελλώδεις νοτιάδες

Εκατοντάδες επιβάτες από και προς ταλαιπωρήθηκαν χθες Πέμπτη στα αεροδρόμια καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων πτήσεις ακυρώθηκαν ενώ, άλλες που πραγματοποιήθηκαν, έγιναν κάτω εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με έντονες αναταράξεις για τους επιβάτες που έζησαν πτήσεις …τρόμου.

Η πτήση της Aegean που αναχώρησε στις 6.30 χθες το απόγευμαγια Μυτιλήνη από Αθήνα, επέστρεψε πίσω στην Αθήνα, όταν ο επιχείρησε την προσγείωση την ώρα που έπνεαν στην περιοχή ισχυρότατοι άνεμοι.

Το αεροσκάφος τύπου airbus που ήταν γεμάτο από επιβάτες , επέστρεψε πίσω στην Αθήνα ενώ αντίστοιχα επιβάτες που περίμεναν να ταξιδέψουν για Αθήνα, από Μυτιλήνη γύρω στις 8 το βράδυ, έμειναν αμανάτι στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας Ελύτης” αφού το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Η πτήση ακυρώθηκε, ενώ προγραμματίστηκε νέα έκτακτη πτήση στις 7.30 το πρωί από Αθήνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν επιβάτες που ταξίδευαν για το τριήμερο, όσοι επιθυμούσαν μοιράστηκαν σε άλλες πτήσεις. Η εταιρεία πάντως μετακίνησε και φιλοξένησε τους επιβάτες και των δυο πτήσεων σε ξενοδοχεία.

Μέχρι το μεσημέρι προβλεπόταν πάντως να υποχωρήσουν οι άνεμοι.

Πηγή: www.lesvosreport.gr

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: