Συλλήψεις για ληστείες σε Ευκαρπία και Αμπελόκηπους

Συλλήψεις για ληστείες σε Ευκαρπία και Αμπελόκηπους

Συνελήφθησαν χθες στις περιοχές της Ευκαρπίας και των Αμπελοκήπων δύο ημεδαποί, για ληστείες που διέπραξαν… λίγο πριν τη σύλληψή τους, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην περιοχή της Ευκαρπίας, 43χρονος ημεδαπός, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από το λαιμό 63χρονης ημεδαπής μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε 26χρονος ημεδαπός συνεργός του, με το οποίο και διέφυγαν.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος, ενώ κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Επίσης, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική φυλάκισης επτά ετών, κράτησης 10 ημερών και χρηματική 200 , για κλοπή και του Κ.Ο.Κ.

Επιπλέον, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 44χρονος ημεδαπός, αφαίρεσε από κατάστημα με αθλητικά είδη την τσάντα 33χρονης υπαλλήλου, η οποία περιείχε ένα τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Η 33χρονη αντιλήφθηκε το συμβάν και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 44χρονο, πλην όμως την απώθησε με το χέρι του και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ, άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε η τσάντα με όλα τα αφαιρεθέντα .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

voria.gr
Συλλήψεις για ληστείες σε Ευκαρπία και Αμπελόκηπους Συλλήψεις για ληστείες σε Ευκαρπία και Αμπελόκηπους

Συλλήψεις για ληστείες σε Ευκαρπία και Αμπελόκηπους

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: