Στα χέρια της Αστυνομίας ο Δημήτρης Βαρβαρέσος – Το όνομά του έχει εμπλακεί και στη διπλή δολοφονία της Σαχτούρη

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Δημήτρης Βαρβαρέσος   Το όνομά του έχει εμπλακεί και στη διπλή δολοφονία της Σαχτούρη

Στα χέρια της Αστυνομίας στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Πατρινός καταζητούμενος Δημήτρης Βαρβαρέσος, που μαζί με τον Θέμη Δήμου κατηγορούνται για σωρεία ληστειών-κυρίως τραπεζών- σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Δ. Βαρβαρέσσος είχε αποφύγει τη πριν μερικούς μήνες όταν μαζί με τον Δήμου έπεσαν σε μπλόκο της Αστυνομίας (σε του Χαλανδρίου).

Ο Βαρβαρέσος είχε καταφέρει τότε να αποφύγει τη σύλληψη και να εξαφανιστεί, ενώ ο Δήμου είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Και οι δύο αποτελούν δίδυμο κακοποιών και σε βάρος τους εκκρεμούν περίπου 15 εντάλματα σύλληψης, ενώ τα ονόματά τους φέρεται να έχουν εμπλακεί και στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της στην οδό Σαχτούρη όπου έπεσαν νεκροί από πυρά αγνώστων οι Κώστας Φράγκος και Βασίλης Σινούρης

Η δικογραφία της διπλής δολοφονίας στη Σαχτούρη βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν ασκηθεί διώξεις.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, οτι πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας θέλουν την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Σαχτούρη να έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο σε βάρος των τριών χρυσαυγιτών. Όλα ωστόσο σε σχέση με τον Βαρβαρέσο θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον Δ. Βαρβαρέσσο είναι διϊστάμενες. Αρχικά αναφέρθηκε οτι παραδόθηκε στην Αστυνομία στην Αθήνα, ενώ άλλες «πηγές» αναφέρουν οτι έχει συλληφθεί.

Νίκος Σύφαντος

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: