Πάτρα: Oι «κυρίες» της νύχτας δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο…

Πάτρα: Oι «κυρίες» της νύχτας δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο...

Αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των θαμώνων πως σε μπαρ της βόρειας πλευράς της πόλης (παραλιακό) δύο μπαργούμαν έχουν την τάση να συνευρίσκονται eρωτικά με τουλάχιστον δύο άνδρες… κάθε φορά! Όπως επίσης οι πάντες γνωρίζουν για την όμορφη κυρία σε άλλο παραλιακό μπαρ της ίδιας περιοχής η οποία «σταμπάρει» αγοράκια ηλικίας 16-18 ετών και τα προσκαλεί στο κρεβάτι της για eρωτικά «μαθήματα»! Αλλά και την εργαζόμενη – κούκλα- σε μπαράκι στην οποία έχουν προσδώσει και ψευδώνυμο συναφές με συνθήματα του αφού όπως λέγεται… το κρεβάτι της είναι ανοιχτό και η κοπέλα κάνει λες και έχει βάλει στοίχημα… να κατακτήσει τεράστιο αριθμό όμορφων ανδρών!

Τα one έχουν αυξηθεί τα τελευταία στις παραλίες του Ρίου, των Βραχνεϊκων, και της Αιγιάλειας. Κοπέλες που πηγαίνουν σε μπαρ μόνες τους και φεύγουν… ζευγαρωμένες! Και δεν είναι τυχαίο! Οι έρευνες της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σeξουαλικότητας επιβεβαιώνουν πως το ταυτίζεται με τις πιο πρωτόγνωρες δομές του εγκεφάλου, εκείνες που χαλαρώνουν τις οποιεσδήποτε ηθικές αναστολές και απελευθερώνουν τους ανθρώπους, από ηθικούς κανόνες και περιορισμούς!

Η ίδια η φύση, με τον ιδρώτα και τις φερομόνες δηλαδή με τις αόρατες βιολογικές βάσεις της ανθρώπινης σeξουαλικής συμπεριφοράς, οδηγεί σε πιο επιθετικές, παθιασμένες και κατ” επέκταση, -ως επί το πλείστον-, εφήμερες καταστάσεις!

(Φερομόνες => φέρειν-ορμόνη/διέγερση: άοσμες χημικές ουσίες που αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του ιδρώτα. Η έκκριση τους θεωρείται υπεύθυνη για την αλλαγή της συμπεριφοράς του αποδέκτη απέναντι στον αποστολέα, καθώς και για την ασυνείδητη επιλογή του σeξουαλικού συντρόφου).

Έτσι εξηγείται, γιατί το γνωστό οne-night stand έχει την «τιμητική» του το καλοκαίρι! Ωστόσο, η συνηθισμένη αυτή πρακτική και για τα δυο φύλα, κρύβει πολλούς κινδύνους για την ψυχική διάθεση και την αυτοπεποίθηση, κυρίως των γυναικών, αλλά και κινδύνους υγείας και για τα δύο φύλα!

Γι” αυτό, λοιπόν, απολαύστε το καλοκαίρι σας αλλά πριν βιαστείτε να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε παρορμητική ερωτική συνεύρεση με σύντροφο που γνωρίζετε ελάχιστα, τόσο οι ελεύθεροι – όσο και οι δεσμευμένοι, ή πριν βιαστείτε να επονομάσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα πρίγκιπα/ πριγκίπισσα του παραμυθιού σας, οι πιο ρομαντικοί-, κάντε ακόμη μια βόλτα στην δίπλα στο κύμα… η πάντα βοηθά και εξημερώνει τις σκέψεις!

Δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλοκαίρι να κρατήσει για πάντα … αλλά τουλάχιστον μπορούμε να αποφύγουμε το Σεπτέμβριο, το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»…!

πηγή: dete

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: