Μπέρδεψαν Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή

Μπέρδεψαν Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η Χουριέτ, αποτέλεσε το αντικείμενο περιπαικτικών σχολίων καθώς μπέρδεψε… τον Γερμανό ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Γκερτ Μίλερ, με τον συνονόματό του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου Γκερτ Μίλερ.
Η Χουριέτ δημοσίευσε μια φωτογραφία του υπουργού με λεζάντα στην οποία αναφερόταν ότι ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Γκερτ Μίλερ, ανέλαβε το αξίωμα αυτό.

«Γεννηθείς το 1945, ο πρώην επιθετικός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου. Καλύτερος σκόρερ της εθνικής» (ομάδας της άλλοτε Δυτικής Γερμανίας), αναφέρεται στην λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του νεοδιορισθέντα υπουργού.

Η γερμανική ταμπλόιντ Μπιλτ πρότεινε να υπάρξει μεγάλη κάλυψη του σφάλματος, σημειώνοντας: «Φαίνεται ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη πολύ γνωστό» και συνεχίζει: «Η εφημερίδα δεν έδωσε μόνον ένα νέο επάγγελμα στον Μίλερ, αλλά τον μεγάλωσε επίσης κατά 10 !».

Η Μπιλτ επέμεινε ως εκ τούτου στο γεγονός ότι ο υπουργός που προέρχεται από τις τάξεις της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) έχει γεννηθεί το 1955.

Μπέρδεψαν Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή Μπέρδεψαν Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή

Μπέρδεψαν Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: