Με Επιτυχία το Παιδικό Πάρτι του Πόλιον

Με εξαιρετική επιτυχία η αποκριάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους στο Πλωμάρι. Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο απόγευμα χορού για μικρούς και μεγάλους στην, κατάμεστη από κόσμο όλων των ηλικιών, αίθουσα του Πολύκεντρου, το απόγευμα της Κυριακής, στις 10 Μαρτίου. Διοργανώθηκε δε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλωμαρίου «Το Πόλιον» σε με τους γονείς των μαθητών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.

Η συμμετοχή του κόσμου, ο χορός παιδιών και μεγάλων, τα αποκριάτικα , το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Στην αρχή χόρεψαν τα 3 τμήματα παραδοσιακού χορού με πολύ μικρά και μικρά παιδιά, καθώς και το τμήμα μεγάλων γυναικών με εντυπωσιακή τη παρουσία ξένων γυναικών (κυρίως από Δανία).
Πολύ χαριτωμένος ήταν ο χορός των μικρών παιδιών των τμημάτων μουσικοκινητικής και ρυθμικής καθώς και ο χορός του χορευτικού τμήματος Latin για έφηβους και νέους του Συλλόγου.

Ακολούθησαν τα αποκριάτικα παιχνίδια γαϊτανάκι, κρυμμένος θησαυρός κ. ά, και τέλος χορός για όλους και σε όλους τους ρυθμούς. Άφθονα ήταν τα απογευματινά εδέσματα και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές (γονείς και Σύλλογος).

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της ασυνήθιστα επιτυχημένης αποκριάτικης γιορτής καθώς και το Δήμο Λέσβου για την παροχή της αίθουσας του Πολύκεντρου.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: