Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα!

Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα!

Μία ακόμα ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτό το Σαββατοκύριακο οι συμπολίτες μας και μέλη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού, Νικολακόπουλος Γιάννης (2η συμμετοχή σε Σπαρτακιάδα), Αγγελάκης Σωτήρης (6η συμμετοχή), Καρβελάς Συμεών (15η συμμετοχή), Γιαννόπουλος Δημήτρης (7η συμμετοχή) και ο Λιανός Παύλος από τη Μάραθο (1η συμμετοχή). 

Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ είναι μια ποδηλατική εκδήλωση που διοργανώνεται τα τελευταία 25 , το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (αφορά αθλητές πάνω από 30 ετών).

Οι αθλητές ξεκινούν στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου από το Παναθηναϊκό Στάδιο και μέσα σε 12 ώρες το αργότερο, πρέπει να διανύσουν τα 257 χιλιόμετρα, μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους που είναι η Σπάρτη. 

Οι συμμετοχές των αθλητών τη φετινή χρονιά πλησίασαν τις 300 με παρουσίες και από χώρες του εξωτερικού. 

Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, πραγματοποιείται ένας αγώνας μικρής σχετικά χρονικής διάρκειας αλλά με μεγάλη ένταση, που ξεκινάει από τη Σπάρτη και τερματίζει στο χωριό Ξηροκάμπι. 

Αξιοσημείωτο είναι, ότι στην κατηγορία Α΄(ηλικίες από 30-39 ετών), ο Γιάννης Νικολακόπουλος κατέκτησε την έκτη θέση συναγωνιζόμενος τους πολύ δυνατούς αθλητές αυτής της κατηγορίας. 

Να του ευχηθούμε να συνεχίσει να διακρίνεται στους αγώνες και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές μας να εμπνέουν και να ενθαρρύνουν ανθρώπους κάθε ηλικίας στον αθλητισμό.

Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα! Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα! Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα! Μεγάλη Επιτυχία του Φιλιατρινού Γιάννη Νικολακόπουλου στην 25η Σπαρτακιάδα!

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: