Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερο αυξημένες στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, περιμένουμε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια , από -2 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική , από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια , από 0 έως 15 βαθμούς στη Δυτική με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς και από 5 έως 13 βαθμούς στα του Αιγαίου και την .

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα, περιμένουμε την Κυριακή στην . Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: