Βρε ουστ δήθεν δημοκράτες!

Βρε ουστ δήθεν δημοκράτες!
Βρε «Δημοκράτες» της συμφοράς σας θυμίζει τίποτα αυτή η πολύ πρόσφατη φωτογραφία?

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για τον Κατίδη που τέλειωσε από την και τα χώνει σε και ΜΜΕ που πρώτα έβαλαν την Χ.Α. στο και τώρα θυμήθηκαν τον… ναζισμό.

 Η ΑΕΚ πέτυχε μία τεράστια νίκη επί της Βέροιας αλλά επειδή η σεζόν που διανύουμε είναι τέτοια δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει γεγονός που θα μας ανάγκαζε να τη ξεχάσουμε γρήγορα και να ασχοληθούμε με κάτι άλλο…

Ετσι κι έγινε με αφορμή τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη που ΔΕΝ είναι φασίστας αλλά προφανώς με τον τρόπο που θέλησε να γιορτάσει το σημαντικό γκολ που σημείωσε για την ΑΕΚ κατάφερε να βάλει τέλος στην παρουσία του στην ομάδα και στις εθνικές ομάδες της χώρας.

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα ο Κατίδης έκανε εγκληματικό λάθος και θα το πληρώσει ανάλογα αφού ουσιαστικά τέλειωσε από την Ενωση. Ο κάθε Κατίδης είναι ελάχιστος για να συγκριθεί με το μεγαλείο της ΑΕΚ και όσων πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Και ευτυχώς όταν έκανε ότι έκανε δεν φορούσε την φανέλα της ομαδας.

Από κει και πέρα ξέσπασε… θύελλα αντιδράσεων. Δεν αρκούσε στο σύστημα ο τρόπος που έσπευσαν οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ να τελειώσουν το θέμα και τον Κατίδη ταυτόχρονα, έπρεπε να θυμίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους πόσο δήθεν δημοκράτες είναι!

Ρε ουστ… Και λίγα γράφω. Βγήκαν τα ΜΜΕ να το παίξουν δημοκράτες αφού πρώτα με τις ενέργειές τους έβαλαν επί της ουσίας την Χ.Α. στο κοινοβούλιο. Ολοι οι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι έσπευσαν να γράψουν για το γεγονός αλλά όταν στη δουλειά τους ακούνε τα αφεντικά τους να απολύουν αδίστακτα και αντιδημοκρατικά συναδέλφους κάνουν ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Όταν ακούνε τώρα να κλείνουν εφημερίδες και να χάνονται μισθοί για οικογένειες και ενώ γνωρίζουν πως σε αρκετές εφημερίδες εργάζονται δίχως να πληρώνονται για μήνες, σε ραδιόφωνα απλά από χόμπι(!!!!) κάνουν πάλι ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ…

Όταν δημοσιογράφοι τρώνε σε γήπεδα οι δημοκράτες δημοσιογραφάρες απλά καταδικάζουν (ούτε καν με πρωτοσέλιδα, αλλά με 50 λέξεις άρθρα για να μη στραβώσουν κάποιοι) είναι ωραία. Βρήκαν όμως αφορμή να γράψουν τα δημοκρατικά τους μανιφέστα…Ποιοι; Οι ίδιοι οι άνθρωποι που φιμώνουν και δρουν πάντα επιλεκτικά. Βρε ουστ… Και δεν αναφέρομαι καν στα κανάλια που τα ρεπορτάζ τους είναι copy paste επιλεκτικά φαίνεται να αναδεικνύουν τη θεματολογία που τους επιβάλλουν.

Νωρίτερα υπήρξαν οι αντιδράσεις των κομμάτων (κυρίως της αριστεράς)… Η ΔΗΜΑΡ που συγκυβερνά και αποφάσισε να αποδεχθεί το αντιδημοκρατκό που φασιστικά μία δημοκρατική επέβαλλε στον ελληνικό λαό. Εβγαλε όμως ανακοίνωση. Όπως το και ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα που με τις ενέργειές τους κατάφεραν να βάλουν στην βουλή των Ελλήνων την Χ.Α. με απίθανο ποσοστό το οποίο οι ίδιοι λειτουργώντας αντιδημοκρατικά το αυξάνουν κάθε μέρα που περνάει. Σε λίγο λόγω των ΜΜΕ και των κομμάτων η Χ.Α. θα έχει πάνω από 10 με 12% ποσοστό, αλλά αυτό δεν τους λέει τίποτα.

Ο Κατίδης έκανε κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με αποτέλεσμα να μοιάζει να τελειώνει γενικά (γιατί από την ΑΕΚ τέλειωσε χθες) την ποδοσφαιρική του καριέρα μόλις στα 20 του χρόνια επειδή είναι μάλλον χαζό παιδάκι και φυσικά επειδή όλοι γνωρίζουμε την ελληνική παιδεία από το Δημοτικό έως το τέλος του Λυκείου…

Οι παραπάνω που αναφέρω θα πληρώσουν ποτέ; Αυτοί που ανάγκασαν περισσότερους από 3.000 Ελληνες να αυτοκτονήσουν, ή μήπως δεν είναι φασισμός αυτό; Βρε ουστ λοιπόν δήθεν δημοκράτες…

Υγ: Σημειώνω ξανά για τον Κατίδη πως αυτό που έκανε ήταν (απαράδεκτο) με αποτέλεσμα απλά το τέλος του από την ΑΕΚ και πιθανότατα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Και μπράβο στον κόσμο της Ενωσης που επί της ουσίας αντέδρασε άμεσα και ουσιαστικά αποδεικνύοντας την αληθινή ευαισθησία τους… Όπως είπε ο Χατζηχρήστος και συμφωνώ απόλυτα: Ο Κατίδης τέλος, πάμε παρακάτω.

www.gazzetta.gr

Βρε ουστ δήθεν δημοκράτες!

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: