Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του για την υπόθεση περί βιασμού

Ο Γάλλος ηθοποιός έβαλε …χέρι στη Γαλλίδα ηθοποιό όπως δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του — Το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας

Οι κάμερες ασφαλείας στο αρχοντικό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο 6ο διαμέρισμα των Παρισίων «πρόδωσαν» τη σeξουαλική πράξη του διάσημου Γάλλου ηθοποιού με την τότε 22χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτή τη στιγμή, το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που κατηγορείται για βι@σμό και σeξουαλική επίθεση σε βάρος ηθοποιού, κόρη οικογενειακού του φίλου, υποστηρίζει ότι το σeξ μαζί της ήταν συναινετικό.

Όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι κάμερες παρακολούθησης στη οικία του 72χρονου ηθοποιού δείχνουν τι συνέβη στο σαλόνι του αρχοντικού του πριν από τρία χρόνια.

Υπήρξε σeξουαλική πράξη στο σαλόνι, αλλά εν συνεχεία, ότι συνέβη στην κρεβατοκάμαρά του, δεν καταγράφηκε καθώς εκεί δεν υπήρξε κάμερα.
«Βλέπουμε, κατά την πρώτη συνάντηση, τους δύο ηθοποιούς να συζητούν, στη συνέχεια τον διάσημο ηθοποιό να της …βάζει χέρι. Στη συνέχεια προχώρησαν προς την κρεβατοκάμαρα , όπου εκεί δεν υπήρχε κάμερα» , υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Oι γαλλικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για βι@σμό σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιούέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», «ότι έγινε δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα, οι βιασμοί δεν έγιναν δηλαδή στο πλαίσιο κάποιας θεατρικής πρόβας , όπως αρχικά είχαν αναφέρει ορισμένα γαλλικά δημοσιεύματα».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της Γαλλίδας ηθοποιού, Ελοντί Τουαγιόν Ιμπόν, ευελπιστεί, όπως είπε, ότι η «ιδιωτική ζωή της πελάτισσάς της θα γίνει σεβαστή», καθώς εξελίσσεται η υπόθεση.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» , οι δύο καλλιτέχνες είχαν ανταλλάξει γραπτά μηνύματα στο κινητό τους, ενοχλητικού — βίαιου περιεχομένου.

Το θύμα ισχυρίζεται επίσης ότι βρισκόταν σε κατάσταση «άρνησης» όταν επέστρεψε στην σπίτι του μετά τον βι@σμό που υπέστη, όπως η ίδια ισχυρίζεται , κι ότι στη συνέχεια δέχθηκε σeξουαλική επίθεση από τον Ντεπαρντιέ για δεύτερη φορά.

Ο Γάλλος ηθοποιός κατηγορήθηκε αρχικά για επίθεση και βι@σμό της νεαρής ηθοποιού, στο σπίτι του στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 2018.

‘Ενα χρόνο αργότερα οι ισχυρισμοί της ηθοποιού απορρίφθηκαν αλλά στη συνέχεια η φερόμενη ως θύμα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού ξεκίνησε εκ νέου τις διαδικασίες για τη διερεύνηση των γεγονότων.

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ Ερβέ Τεμίμ δήλωσε χθες ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ελεύθερος αλλά υπό δικαστική επίβλεψη, απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος αυτής της έρευνας, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα απαλλαγεί από κάθε ενοχή», τόνισε.

Ο Ντεπαρτιέ θεωρείται ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας με εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Έγινε διάσημος στον γαλλικό κινηματογράφο και όχι μόνο από τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Cyrano de Bergerac», «Jean de Florette» και «Camille Claudel». Είχε επίσης μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχοντας περισσότερες από 180 ταινίες στο ενεργητικό του: ανάμεσά στους και η ιδιαίτερα επιτυχημένη ταινία «Green Card».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: