Υπέροχος 6χρονος άφησε την καρκινοπαθή συμμαθήτριά του να τον κουρέψει για συμπαράσταση (βίντεο)

Ο 6χρονος Oisín Ruskin, από την πρώτη στιγμή που συνάντησε την συμμαθήτριά του Lulu DeVries στο σχολείο, κόλλησε μαζί της και έγιναν κολλητοί φίλοι. Δυστυχώς, μετά από λίγο καιρό, η μικρή διαγνώσθηκε με νευροβλάστομα που είναι μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Για να μπορέσει να έχει περισσότερες ελπίδες, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει, χρειάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όμως οι γονείς της δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα. Έτσι, ξεκίνησαν έναν έρανο για να μαζέψουν τα χρήματα.

Όταν ο Oisín έμαθε για την σοβαρή περιπέτεια της φίλης του, ζήτησε από τους γονείς του να κάνει κάτι για να την βοηθήσει και έτσι είπε να κουρέψει κοντά τα μαλλιά του. Κάτι που θα είχε διπλό κέρδος.

Θα βοηθούσε τον έρανο που βρίσκεται στην εξέλιξη και δεύτερον θα στήριζε ψυχολογικά την φίλη του που είχε χάσει πολλά από τα μαλλιά της λόγω των χημειοθεραπειών που έχει υποβληθεί. Για να το κάνει ακόμα καλύτερο, ο μικρούλης άφησε την Lulu να τον κουρέψει.

Αν και ο αρχικός του στόχος, σύμφωνα με τo metro.co.uk ήταν να μαζέψει 100 λίρες, κατάφερε να συγκεντρώσει 2.800.

Να αναφέρουμε ότι από την Lulu μπορεί να έχει αφαιρεθεί το 95% του όγκου, αλλά οι γιατροί εκτιμούν ότι οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 50%. Για αυτό και ζητούν να γίνει η θεραπεία στις ΗΠΑ.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: