Χρυσή Αυγή…"Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!

Χρυσή Αυγή..."Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!Σκληρή απάντηση μέσα από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής για το δημοσίευμα του Έθνους που κάνει λόγο για «Νέο παιδομάζωμα από τη Χρυσή Αυγή» και για χαρταετούς με τα χρώματα των νεοναζί..

Χωρίς πολλά λόγια, δείτε το νέο χολερικό δημοσίευμα της καθεστωτικής εφημερίδας «Έθνος», σχετικά με την «Διάπλαση των Παίδων» της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και το Παιδικό Εργαστήρι Χαρταετών της Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας:

Χρυσή Αυγή..."Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!«Νέο «παιδομάζωμα» από τη Χρυσή Αυγή Συνεχίζει απτόητη και βαθιά προκλητική τα «κατηχητικά» σε αθώα, μικρά παιδιά η Χρυσή Αυγή, παρά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει. Οπως η ίδια η ακροδεξιά οργάνωση αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αν. Αττικής ο δεύτερος κύκλος «μαθημάτων του προγράμματος »Διάπλασις των Παίδων»».

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το νέο προπαγανδιστικό σεμινάριο αφορούσε τους ήρωες του 1821. «Τα παιδιά έμαθαν τη σημασία των σημαιών και των λαβάρων της επαναστάσεως, όπως και τον συσχετισμό με τα χρώματα της σημαίας της Χρυσής Αυγής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Χ.Α. και συνεχίζει: «Η παιδαγωγός του κινήματος, ξεκινώντας με την παρουσίαση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έως την άλωση της Πόλης το 1453, εξήγησε στα παιδιά την αναγκαιότητα σύστασης ελληνικού κράτους και διαχωρισμού του από την έννοια έθνος.
Τα παιδιά απήγγειλαν το ποίημα του Ιωάννη Πολέμη »Το κρυφό Σχολειό», έπαιξαν το παραδοσιακό παιχνίδι των Κλεφτών, τα »Σκλαβάκια» και τραγούδησαν τον χορό του Ζαλόγγου. Ακολούθησαν οι αγαπημένες λιχουδιές και όπως πάντα εψάλη ο Εθνικός Υμνος». ?Χαρταετούς με τα σύμβολα της Χρυσής Αυγής και χρώματα που χρησιμοποιούν και οι Γερμανοί εθνικιστές έφτιαξαν σε παιδάκια της Χαλκίδας στελέχη της τοπικής οργάνωσης, διδάσκοντάς τους παράλληλα «την ιστορία της ελληνικής σημαίας»?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ»
Ως μόνη απάντηση στον «αρθρογράφο» της εφημερίδος θα παραθέσουμε την σημαία της Επαναστάσεως, μπας και μορφωθεί ελαχίστως. Τέτοιοι «φωστήρες» είναι αυτοί που μας κρίνουν.
Υ.Γ. Τα ορθογραφικά λάθη στο δημοσίευμα, δεν διορθώθηκαν για να διατηρηθεί ο… «συναισθηματικός» πυρήνας του κειμένου

Χρυσή Αυγή..."Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!Χρυσή Αυγή..."Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!
xryshaygh.com

Χρυσή Αυγή..."Τολμούν και μας κρίνουν οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα"..!!!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: