Χρήστος Φερεντίνος: Η Πρώτη αντίδραση στον Ξυλοδαρμό της πρώην Συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης τσακώθηκαν άγρια, το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος της παράστασης, Πετάει Πετάει, στην οποία και πρωταγωνιστούν.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, ο Μάνος Παπαγιάννης αφού της επιτέθηκε λεκτικά δεν δίστασε να την αρπάξει από το λαιμό και να την πετάξει στο πάτωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά της στο νοσοκομείο και στην συνέχεια να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέχρι στιγμής δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση για το εν λόγω περιστατικό. Ωστόσο, ο συνάδελφος του Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο.

Η Σοφία Παυλίδου χθες, Κυριακή, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια εικόνα, η οποία πάνω γράφει: “This person has zero tolerance for violence against women./Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών”.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα στο δικό του προφίλ, ως ένδειξη συμπαράστασης. Αυτή ήταν και η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή στον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου.

Δείτε την αναδημοσίευση της εικόνας που έκανε:

Πηγή peoplegreece

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: