Χριστίνα Μπόμπα: Εμφανίστηκε με στενό, midi φόρεμα και ήταν μια κούκλα

Χριστίνα Μπόμπα: Εμφανίστηκε με στενό, midi φόρεμα και ήταν μια κούκλα

Δεν χάνει το στυλ της ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής «Μεσάνυχτα» ήταν πριν λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα. Η αγαπητή influencer έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση και έδωσε στο φως λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη, και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη μέλλουσα μαμά βρίσκεται στον έβδομο μήνα κύησης και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και θεωρείται μια από τις κορυφαίες εγχώριες bloggers/influencers ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 600.000 ακόλουθους.

Εκεί ανεβάζει καθημερινά πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την καθημερινότητά της και τον τελευταίο καιρό παραδίδει μαθήματα maternity style. Η γλυκιά εγκυμονούσα δεν έχει χάσει λεπτό το στυλ της και εμφανίστηκε πιο λαμπερή και chic από ποτέ.

Η Χριστίνα επέλεξε ένα πετρόλ φόρεμα δημιουργία του κορυφαίου σχεδιαστικού διδύμου, MI-RO από την «Ready to Wear» συλλογή τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το μόνο σίγουρο είναι πως έλαμπε από χαρά ενώ απέδειξε πως μπορούμε να είμαστε άκρως κομψές ακόμη και σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 Το look της Δούκισσας Νομικού θα κάνει την Παρασκευή σου λίγο πιο αισιόδοξη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα.

Πηγή φωτογραφιών: @chrismpo

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: