Χρήσιμα tips για να βρεις το φετίχ σου στα αξεσουάρ

Αυτό το αξεσουάρ λοιπόν, μπορεί να υπάρχει και στο δικό σου στιλ, να το έχεις βρει αλλά να μην το έχει συνειδητοποιήσει. Μπορεί να είναι τα σκουλαρίκια σου ή τα φουλάρια, τα καπέλα ή οι τσάντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν φοράς ένα από αυτά νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου.

Από την άλλη, αν δεν έχεις ένα φετίχ στο στιλ σου και θες να το βρεις ή απλά θες να το εντοπίσεις και να το στηρίξεις, τότε τα tips παρακάτω θα σε βοηθήσουν.

Το δυνατό σου σημείο

 

Θυμήσου για ποια πράγματα πάνω σου δέχεσαι συνήθως κοπλιμέντα, για ποια σε ρωτάνε συνεχώς από πού τα αγόρασες, ποια δανείζονται οι φίλες. Μπορεί για παράδειγμα να είναι τα statement τσαντάκια σου ή τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αφού σκεφτείς ποια είναι, συνέχισε να το τσεκάρεις για λίγο καιρό ακόμα και τότε θα καταλήξεις στο φετίχ σου εύκολα.

Το κομμάτι κλειδί

Πρόκειται για το κομμάτι που δεν μπορείς ποτέ να αποχωριστείς. Χωρίς αυτό αισθάνεσαι σχεδόν γuμνή και σου λείπει όταν το outfit σου δεν το υποστηρίζει. Μπορεί να είναι οι μεγάλοι κρίκοι σου ή τα bangles σου και μάλλον αυτό είναι το δικό σου signature αξεσουάρ.

Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβώς το ίδιο αξεσουάρ αυτό που τελικά είναι το φετίχ σου. Αν για παράδειγμα είναι το φουλάρι, προφανώς δεν είναι ανάγκη να φοράς το ίδιο κάθε μέρα ή να το δένεις συνέχεια στο λαιμό. Μπορείς να παίζεις με διάφορα φουλάρια και να τα φοράς, στο λαιμό, στα μαλλιά, στη μέση ή ακόμα να τα δένεις και στην τσάντα σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thefashionguitar

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: