Χώρισαν Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά

«Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας» είναι η τελευταία κοινή δήλωση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ως ζευγάρι αφού αποφάσισαν να  τραβήξουν πια χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Οι δυο παρουσιαστές όλο αυτό το διάστημα που ακούγονταν οι φήμες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, κράτησαν χαμηλούς τους τόνους και δεν θέλησαν να δώσουν τροφή για σχόλια μέχρι να πάρουν από κοινού την απόφαση να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους.

«Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα», δήλωσε το πρώην ζευγάρι στην εφημερίδα «Realnews».

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε αποφασίσει καιρό τώρα να χωρίσει γι’αυτό και φέτος αποφάσισαν να μην είναι οι δυο τους στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής που παρουσίαζαν επί σειρά ετών αρχικά στο Mega και έπειτα στον Αnt1.

Όλο αυτό το διάστημα απέφευγαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και στα περιοδικά σπάνια τους βλέπαμε μαζί σε κοινές εξόδους. Ωστόσο τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη μιας και θέλουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να περάσουν στο επόμενο βήμα ώστε να διαχειριστούν τον χωρισμό με ευθύνη απέναντι στα δύο τους παιδιά.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: