Χανιά: Πέρασε ναρκωτικά στη φυλακή μέσα σε αναπνευστική συσκευή

Ηρωινή και ναρκωτικά χάπια έκρυβε μέσα στη συσκευή — Δύο ακόμη άτομα βρέθηκαν με ηρωίνη στον Βόλο

Ήταν γνωστό στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης στην Αγιά των Χανίων ότι κρατούμενος ο οποίος έφυγε με άδεια έπασχε από αναπνευστικό πρόβλημα, ωστόσο ο ίδιος το εκμεταλλεύτηκε για να κρύψει ναρκωτικά μέσα στην αναπνευστική συσκευή που έφερε μαζί του όταν επέστρεψε!

Η έρευνα που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους το απόγευμα της Τετάρτης δεν άφησε απείραχτη την συσκευή, μέσα στην οποία βρέθηκαν μια συσκευασία με δέκα γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», 20 ναρκωτικά χάπια και δέκα ζευγάρια ακουστικών κινητού! Ο κρατούμενος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών και μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης, ενώ ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας των φυλακών που διέταξε πειθαρχικό έλεγχο και η τοπική Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.

Έπιασαν δυο με ηρωίνη στον Βόλο

Σωματική έρευνα έκαναν μέρα-μεσημέρι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό στον Βόλο και βρήκαν στην κατοχή του πρώτου τρία «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 3,01 γραμμαρίων και στην κατοχή του δεύτερου ένα ακόμη με ηρωίνη βάρους 1,17 γραμμαρίου. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: