Χαλκιδική: Κρυβόταν σε σπίτι 10 χλμ από την Ορμύλια ο συζυγοκτόνος (Video)

Σε απόσταση 10 χλμ. από την Ορμύλια Χαλκιδικής και 7 χλμ. από το σημείο όπου βρέθηκε το μηχανάκι του Αλβανού συζυγοκτόνου, εντοπίστηκε το σπίτι όπου κρύφτηκε μετά το έγκλημα ο 34χρονος δράστης, έχοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του.

Το σπίτι όπου χρησιμοποίησε ως καταφύγιο ο δράστης βρίσκεται στο Τρίκορφο. Πρόκειται για μία απόμερη κατοικία, η οποία βρέθηκε παραβιασμένη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνα στο σημείο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Μέσα στο σπίτι  βρέθηκε ένα παιδικό καρότσι και παιχνίδια και εικάζεται ότι ο δράστης διανυκτέρευσε εκεί με το παιδί, τουλάχιστον ένα βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Θεοφανείων, ο 34χρονος Αλβανός κατακρεούργησε την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του μεγάλου τους γιου, ηλικίας 6 ετών. Στη συνέχεια άρπαξε τον μικρό τους γιο, τον 4χρονο Φοίβο από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής και εξαφανίστηκαν.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ τόσο στην περιοχή της Χαλκιδικής όσο και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο δράστης θέλει να διαφύγει στην πατρίδα του, μαζί με το παιδί.

Πηγή: star.gr

typosthes.gr-topika

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: