Χάλι Μπέρι – Ο πρώην μου προσπαθεί να κάνει την κόρη μας πιο λευκή

Χάλι Μπέρι   Ο πρώην μου προσπαθεί να κάνει την κόρη μας πιο λευκή

H Χάλι Μπέρι και ο Γκαμπριέλ Όμπρι χώρισαν το 2010 μετά από 5 χρόνια γάμου. Το 2012 είχε ξεσπάσει μία δικαστική μάχη για την επιμέλεια της κόρης τους, Νάλα. Δύο χρόνια μετά, Χάλι…
Μπέρι και Γκαμπριέλ Όμπρι βρίσκονται ξανά στα δικαστήρια, διότι όπως υπογραμμίζει η ηθοποιός, ο πρώην σύζυγός της προσπαθεί να κάνει τη Νάλα να μοιάζει με λευκή.

Οι σχέσεις του ζευγαριού μετά τον χωρισμό τους ήταν πολύ άσχημες, ενώ η καινούρια σχέση που σύναψε η Χάλι με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με τον οποίο κιόλας παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο, έγιναν χειρότερες.

Αφού οι δυο τους είχαν βρεθεί στα δικαστήρια ήδη μία φορά στο παρελθόν, τώρα το ζευγάρι ξανά βρίσκεται εκεί, με την Χάλι να κατηγορεί τον Γκαμπριέλ ότι προσπαθεί να κάνει την 6χρονη Νάλα να φαίνεται λευκή, προσπαθώντας να αλλάξει την εμφάνισή της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι, πριν λίγο καιρό, η Νάλα εμφανίστηκε με ισιωμένα μαλλιά και ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της.

Τη νομική επιμέλεια της Νάλα την έχουν και οι δύο γονείς, αλλά ο Γκάμπριελ κατηγορείται από τη Χάλι ότι προσπαθεί να καλύψει τα κληρονομικά γονίδια που έχει πάρει η μικρή από την ίδια.

Ο δικαστής ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση απεφάνθη τη Δευτέρα ότι κανένας από τους δύο γονείς δεν έχει το δικαίωμα να αλλάζει τα μαλλιά της Νάλα, και πως θα πρέπει να τα αφήσουν φυσικά, ώστε να επανέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αρχική τους κατάσταση.

“Θέλω ο Γκαμπριέλ και εγώ να παίρνουμε κοινές αποφάσεις που επηρεάζουν την κόρη μας, την ανάπτυξή της και την γενική της ευημερία”, δήλωσε η Χάλι στα έγγραφα του δικαστηρίου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: