Βούτσης: Ο κόσμος εμπιστεύεται τον Τσίπρα και την κυβέρνηση

Βούτσης: Ο κόσμος εμπιστεύεται τον Τσίπρα και την κυβέρνηση

«Άνοιξε ο δρόμος με επώδυνες και σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά ο κόσμος εμπιστεύεται τον Τσίπρα και την κυβέρνηση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι «μπορούν άνετα να υπάρξουν πολιτικές που θα αντισταθμίζουν αυτά τα κοινωνικά επώδυνα μέτρα. Εκεί είναι το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί είναι το στοίχημα αυτής της κυβέρνησης και δεν είναι στο να ανατραπεί η κυβέρνηση».

«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξαέρωση καταθέσεων, δεν βρισκόμαστε σε κοινωνική καταστροφή στην οποία οδηγούμασταν από την απίστευτη σκληρότητα τιμωρητικής υφής ενός μέρους ηγετικού των στελεχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσα στην Ευρώπη δημιουργήθηκαν ρωγμές και τέθηκαν επί της ουσίας τα ζητήματα πάνω στο τραπέζι. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα και της ελληνικής κυβέρνησης, που εκπροσώπησε αυτή την αντίσταση στις στρατηγικές της λιτότητας, θα φανεί τώρα και κυρίως θα φανεί στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: