Βόλος: Βρήκε τσάντα με 20.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία

Μια ιδιοκτήτρια καφέ στο Βόλο απέδειξε ως η εντιμότητα δεν έχει χαθεί στις μέρες μας, καθώς βρήκε στο κατάστημά της μία τσάντα που περιείχε 20.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο λόγος για την Άννα Μιαρίτη, η οποία εξήγησε πως η τσάντα έπεσε από πελάτη του καταστήματος πίσω από μια καρέκλα. Σύμφωνα με την ίδια, το πρωί της Τετάρτης, όπως κάθε μέρα, εξυπηρετούσε τον κόσμο που πηγαίνει καθημερινά στο καφέ. Μετά τις 11 το πρωί, όταν η κίνηση κόπασε, η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε δύο νεαρούς που κοιτούσαν επίμονα στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος.

Πηγαίνοντας να δει τι κοιτάζουν, πρόσeξε ότι πίσω από μια καρέκλα είχε πέσει μια τσάντα που ήταν μισάνοιχτη και μπόρεσε να διακρίνει δύο σακούλες με χαρτονομίσματα. Η ίδια ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα στο κατάστημα πήγαν δύο αστυνομικοί, που αφού ενημερώθηκαν για το τι είχε γίνει, πήραν την τσάντα και μαζί με τη γυναίκα πήγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εκεί η τσάντα ανοίχτηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 20.000 Ευρώ. «Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι υπήρχαν τόσα χρήματα. Επίσης στην τσάντα υπήρχαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη της», τόνισε η ιδιοκτήτρια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που ασχολήθηκε με την υπόθεση, εντόπισε από το διαβατήριο που υπήρχε στην τσάντα τον ιδιοκτήτη της ο οποίος και κλήθηκε να μεταβεί για να την παραλάβει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εργολάβο, κάτοικο Αθηνών που ταξιδεύει συχνά ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης – κάτοχος της τσάντας έδωσε τα νόμιμα εύρετρα στη γυναίκα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: